Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-10-26

Kentima: Kentima Holding publicerar Årsredovisning för 2016/2017

KENTIMA HOLDING PUBLICERAR ÅRSREDOVISNING FÖR 2016/2017

Årsredovisningen för Kentima Holding AB (publ) finns från och med idag den 26 oktober 2017 tillgänglig på bolagets hemsida.

En tryckt version kommer att distribueras per post till de aktieägare som önskar det. Årsredovisningen beställs via info@kentima.com mailto:info@kentima.com .

Årsredovisning Kentima Holding AB 2016/2017 https://www.kentima.com/sv-SE/Investors/Finansiella%20rapporter

Staffanstorp, 26 oktober 2017

För mer information vänligen kontakta:
Kent Nilsson, VD
E-post: kent.nilsson@kentima.se mailto:kent.nilsson@kentima.se
Telefon: +46 (0)46-25 30 40
Kentima Holding AB (publ) Org.nr 556590-2151

Denna information är sådan information som Kentima Holding AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 26 oktober 2017 kl.08:25 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Kentima Pressrelease 2017-10-26.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21362
Kentima Arsredovisning 2016-2017.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21363

Om Kentima
Kentima är ett innovativt företag som bedriver utveckling, tillverkning och försäljning av avancerade produkter avsedda för automations- och säkerhetsbranschen. Inom våra affärsområden Automation och Security erbjuder vi marknaden sex olika produktområden. Våra produkter ger användaren unika möjligheter att skapa effektiva lösningar som övervakar, höjer säkerheten och ökar produktiviteten inom olika typer av verksamheter, allt från stora process- och tillverkningsindustrier, flygplatser, köpcentrum, sjukhus, skolor och fängelser till den lilla närbutiken. Kentimas produktområden innehåller avancerade och kostnadseffektiva produkter som förenklar arbetet för våra integratörer och slutanvändare. Vi säkerställer att våra produkter ständigt uppfyller marknadens krav på hög kvalitet, flexibilitet och stabilitet. Det i kombination med användarvänlighet, enkel integration med andra system och en attraktiv prisbild gör att våra produkter är det självklara valet i viktiga projekt inom säkerhet och automation.

Kentima Holding AB är noterat på NASDAQ First North. Certified Adviser är Västra Hamnen Corporate Finance AB. Kentima AB och Kentima Control R&D AB är helägda dotterbolag till Kentima Holding AB.

Produktområden Kentima AB
WideQuick(r) HMI/SCADA Software
Oe Industrial Computers
WideQuick(r) HMI Panel
Ethiris(r) Video Management Software
Ethiris(r) NVR and Ethiris(r) NVC
WideQuick(r) PSIM Software

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.