Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-17

Kommunike från årsstämma i New Equity Venture International AB

Stämman fastställde resultat och balansräkning för såväl bolaget som koncernen samt att disponera bolagets resultat enligt styrelsen förslag. Det beslutades att ingen vinstutdelning ska ske.

 

Stämman beslutade att ge styrelsen och VD ansvarsfrihet.

 

Stämman beslutade att välja följande styrelse:

Omval av John Ekeberg, Christian Kronegård, Thomas Jansson. Nyval av Kristoffer Martin. John Ekeberg beslutades att fortsätta som ordförande. Carl Segersten utträde ur styrelsen. Stämman beslutade om omval av revisorsfirma i Parsells Revisionsbyrå AB med huvudansvarig revisor Jan Hamberg.

 Kort beskrivning om Kristoffer Martin:

Kristoffer Martin, född 1979, har lång erfarenhet som tränare och ledarskap inom idrott. Kristoffer ingår idag i Frölunda Indians tränarstab för seniorlaget.   

"Jag har i hela mitt vuxna yrkesliv jobbat inom hockey där jag fått mitt stora intresse av att utveckla och leda människor till att prestera på toppnivå. Min styrka är att kommunicera med- och leda andra människor. Lojalitet och prestigelöshet är något jag värdesätter högt. Jag brinner för utveckling av människor och tror att prestationen ger resultatet".

Stämman beslutade enligt styrelsen förslag att ersättning ska utgå med ett halvt prisbasbelopp per styrelseledamot för verksamhetsåret 2020. Detta avser ledamöter som inte är anställda av bolaget eller i koncernen. Stämman beslutade att revisor ska ersättas enligt godkänd räkning. 

 

Stämman beslutade om att inte anta riktlinjer för ersättning till ledande befattningshavare enligt styrelsen förslag.

 

Stämman beslutade att bemyndiga styrelsen att fram till kommande årsstämma besluta om nyemissioner enligt styrelsens förslag. 

 

Stämmans beslut var under samtliga punkter enhälligt.
 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.