Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-27

LightAirs nya luftreningskoncept Health[+] levererar hälsa, produktivitet och hållbarhet i Benelux

Sedan hösten 2019 har LightAir genom ett partnerskap med Habitat Solutions erbjudit Professional Solutions på marknaden i Benelux. Successivt under året har konceptet med dubbelt skydd mot virus och luftföroreningar fått bra gensvar på marknaden. LightAir och partnern Habitat Solutions har stort fokus på segmenten Workplace och Education, men även gym och hälsostudios finns med bland kunder som ser hälsovinster med att tillhandahålla ren och virusfri inomhusluft.

LightAir Health[+] konceptet har en ökad efterfrågan, delvis på grund av den rådande coronapandemin. Att kombinera LightAirs två unika teknologier, vilka har dokumenterad effektivitet att minska luftburna virus och partiklar gör att intresset är högt. Genom passiv luftrening, med CellFlow-tekniken sänker systemet koncentrationen av luftburna virus och partiklar genom att filtrera bort 99,99 procent. Att också använda sig av aktivt skydd, med hjälp av IonFlow-tekniken innebär att 97 procent av virus oskadliggörs redan i luften.

LightAir erbjuder kunderna att prenumerera på ren luft där allt underhåll av utrustningen utförs av servicetekniker med regelbundna intervaller. Tjänsten erbjuds utan kapitalbindning, utan bindningstid och med evig garanti på hårdvarans funktion.

"The Health[+] concept of dual protection against airborne virus and air pollution brings unique value to customers thinking about how to best prepare their schools and offices for the return of their employees and students. Our concept of offering this as a service resonates with their needs and we are constantly adding subscribers to our fleet", säger Rob Jansen, grundare och VD på Habitat Solutions.

"Vi har inom Professional Solutions det senaste året jobbat med att utveckla affären från försäljning av hårdvara till fokus på värden och ren luft som en tjänst. Genom att erbjuda hälsosam luft som en prenumeration utan bindningstid har Habitat Solution i Benelux visat målgruppen att vi förstår hur kunderna fungerar. Vi är stolta över vårt samarbete med Habitat Solutions och naturligtvis glada över att få tydliga bevis på att LightAir Health[+] är ett vinnande koncept, både som tjänst och som hårdvara", säger Joakim Hansson, Affärsområdeschef LightAir Professional Solutions.

För frågor och ytterligare intresse av LightAir Health[+] kontakta Joakim Hansson, Affärsområdeschef LightAir Professional Solutions:

Joakim Hansson
Affärsområdeschef, LightAir Professional Solutions
0709-61 56 10
joakim.hansson@lightair.com

Författare LightAir

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.