Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-06-17

Media and Games Invest bjuder in investerare till presentation om affärsenheten media i Verve Group den 23 juni 2021 kl. 10

Media and Games Invest bjuder in investerare till presentation om affärsenheten media i Verve Group den 23 juni 2021 kl. 10

17 Juni, 2021 - Media and Games Invest SE ("MGI" eller "Bolaget", ISIN: MT0000580101; Kortnamn M8G; Nasdaq First North Premier Growth Market och Scale Segment Frankfurt Stock Exchange) bjuder in till mediaseminarium för investerare som vill lära sig mer om bolagets affärsenhet, affärsmodellen och tillväxtstrategin för affärsenheten media i Verve Group.

Verve Group har byggt en äkta omnichannel-annonsplattform med integritet som högsta prioritet och är bredvid spelenheten en av de två värdeskapande växande affärsenheterna i MGIs verksamhet. Med en helt integrerad värdekedja har MGI ökat kundvärdet, tillväxten och vinstmomentet avsevärt. Verve Group erbjuder en mycket effektiv, internationell full stack-plattform: en lösning som använder dataanalys för att automatiskt köpa och sälja individualiserade annonseringsutrymmen online skräddarsydda för en specifik eller anonymiserad målgrupp. Med detta tillvägagångssätt kopplar Verve Group samman annonsörernas målgrupp med utgivare och uppnår ett positivt resultat för båda genom att använda intelligenta algoritmer och snabbare slingor för återkoppling. MGI drar stor nytta av synergierna mellan media och spel och har en unik position på marknaden med sina två affärsenheter.

För att ge investerare mer insikt om hur Verve Group fungerar och vilken typ av tjänster de erbjuder, kommer Verve Groups Chief Product Officer Ionut Ciobotaru, MGIs VD Remco Westermann och MGI CFO Paul Echt att hålla ett seminarium för alla intresserade investerare.

Seminariet kommer att äga rum den 23 juni 2021 kl. 10 CEST. Presentationen och inspelningen kommer att finnas tillgänglig på Media and Games Invest webbplats (www.mgi-se.com) efter evenemanget.

För att delta via webbsändning, besök:

https://tv.streamfabriken.com/mgi-media-presentation-2021

För att delta via telefon, vänligen ring:

Sverige: +46856642704

Storbritannien: +443333009262

USA: +16467224904

Tyskland: +4969222239167

Ansvariga parter 

Informationen i detta meddelande har offentliggjorts genom de ansvariga personers byrå som anges nedan för publicering vid den tidpunkt som anges av MGIs nyhetsdistributör EQS Newswire vid publiceringen av denna release. De ansvariga personerna nedan kan kontaktas för mer information.

Detta är en översättning av den engelska originalformuleringen. Vid avvikelser gäller den engelska versionen som finns tillgänglig via bolagets hemsida mgi.group. 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Remco Westermann

Styrelseordförande och VD 

info@mgi-se.com

 

Sören Barz 

Chef för Investor Relations 

+49 170 376 9571

soeren.barz@mgi-se.com, info@mgi-se.com 

www.mgi-se.com

 

Jenny Rosberg, ROPA, IR-kontakt Stockholm 

Telefon: +46707472741 

Mail: Jenny.rosberg@ropa.se 

 

Axel Mühlhaus / Dr. Sönke Knop, edicto GmbH, IR-kontakt Frankfurt 

Telefon: +49 69 9055 05 51 

Mail: mgi@edicto.de 

  

 

Om Media and Games Invest SE 

Media and Games Invest SE är ett integrerat digitalt spel- och medieföretag med största delen av sin verksamhet i Europa och Nordamerika. Bolaget kombinerar organisk tillväxt med värde- och synergiskapande förvärv och visar kontinuerlig, stark och lönsam tillväxt med en CAGR på 45 procent under de senaste sex åren. Förutom stark organisk tillväxt har MGI-gruppen framgångsrikt förvärvat mer än 30 bolag och tillgångar under de senaste sex åren. De förvärvade tillgångarna och bolagen integreras genom bl.a. aktivt användande av molnteknologier för att skapa effektivitetsvinster och konkurrensfördelar. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm och på segmentet Scale på Frankfurtbörsen. Bolaget har en säkerställd obligation som är noterad på Nasdaq Stockholm och den öppna marknaden på Frankfurtbörsen och en icke säkerställd obligation som är noterad på den öppna marknaden på Frankfurtbörsen. 

 

Bolagets certified advisor på Nasdaq First North Premier Growth Market är FNCA Sweden AB;  info@fnca.se, +46-8-528 00 399. 

  

För mer information, besök: https://mgi-se.com/ 

 

 


1209367  17.06.2021 

Författare EQS Newswire

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.