Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-09-20

MedicPen: MedicPen på Aktiedagen i Malmö den 26 september

MEDICPEN PÅ AKTIEDAGEN I MALMÖ DEN 26 SEPTEMBER

MedicPens VD, Fredrik Westman, framträder på Aktiedagen i Malmö, onsdagen den 26 september 2018. Det kommer att finnas möjlighet för intresserade att se bolagets tablettdispenser Medimi(r)Smart.

Framträdandet äger rum klockan 15.30 och livesänds via www.aktiespararna.se/tv/live http://www.aktiespararna.se/tv/live .

För den som är intresserad kommer det att vara möjligt att såväl före som efter framträdandet se på och lära känna bolagets främsta produkt, Medimi(r)Smart, vilket är en världsunik tablettdispenser.

2018-09-20

För mer information kontakta:

MedicPen AB (publ), Fredrik Westman, VD, Zinkgatan 2, 234 35 Lomma, Sverige, + 46 738 145 215. Eller besök www.medicpen.com http://www.medicpen.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MedicPen Pressrelease 2018-09-20.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24172

Om Medicpen

MedicPen ska utveckla, tillverka och sälja produkter som underlättar för patienter att sköta sin medicinering. Produkterna bygger på MedicPens patenterade innovation om separat hantering av mediciner fram till doseringstillfället. Produkterna ligger i teknikens framkant och är utvecklade för integrering i IT-miljöer. Bolaget är noterat på AktieTorget och har sitt säte i Lomma.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.