Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-04-06

MediRätt: Sir Roger Moore engageras i MediRätt

SIR ROGER MOORE ENGAGERAS I MEDIRÄTT

Den legendariske skådespelaren och UNICEF-ambassadören Sir Roger Moore har accepterat uppgiften att bli ambassadör för Dosell. Han kommer att arbeta med den internationella marknadsföringen av Dosell-systemet.

Sir Roger Moore slog igenom på 1960-talet i Helgonet följt av Snobbar som Jobbar och spelade James Bond mellan åren 1973 och 1985. Därefter har han varit engagerad som ambassadör för FN:s barnorgan UNICEF.

"Jag är väldigt glad över att vara en del av detta viktiga projekt. Jag kommer att jobba tillsammans med MediRätts team för att marknadsföra Dosell över hela världen. Felmedicinering och doseringsproblem kan lätt minskas med MediRätts produkter", säger Sir Roger Moore i en kommentar.

Lidingö 2017-04-06

För frågor hänvisas till VD Carl Johan Merner.
Mail: carl.johan.merner@mediratt.com mailto:carl.johan.merner@mediratt.com

Viktig information
Denna information är sådan information som MediRätt är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande den 6 april 2017 kl. 08.50 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
MediRatt Pressrelease 2017-04-06 Svenska.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19896

Kort om MediRätt AB (publ)
I Sverige dör i genomsnitt 8 gamla människor och 500 läggs in på sjukhus varje dag på grund av läkemedelsbiverkningar, trots att det finns en lösning på problemet. Problemet är enormt även globalt. MediRätts affärsid är att utveckla och marknadsföra produkter som bidrar till en mer kvalitativ och säker sjukvård i hemmet på såväl den svenska som den internationella marknaden. Företaget har utvecklat de båda produkterna MediKoll och Dosell, vilka tillsammans utgör ett unikt helhetskoncept för att säkerställa att de äldre får en tillförlitlig och säker medicinering.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.