Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-05-09

Midsummer: Midsummers årsredovisning för 2018 finns nu tillgänglig

MIDSUMMERS ÅRSREDOVISNING FÖR 2018 FINNS NU TILLGÄNGLIG

Midsummer AB:s årsredovisning för verksamhetsåret 2018 finns nu tillgänglig på vår hemsida www.midsummer.se http://www.midsummer.se .

Den skickas ut per post till aktieägare som anmäler till bolaget att de önskar erhålla den. Den som önskar ett tryckt exemplar är välkommen att beställa via mail info@midsummer.se mailto:info@midsummer.se eller på telefon 08-525 09 610.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Sven Lindström
VD, Midsummer
Epost: sven.lindstrom@midsummer.se mailto:sven.lindstrom@midsummer.se
Telefon: +46-8-525 09 610

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Midsummer Pressrelease 2019-05-09.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=26091

Om Midsummer

Midsummer är en ledande utvecklare och leverantör av avancerade lösningar för produktion och installation av tunnfilmssolceller. Företagets erbjudande inkluderar utrustning för kostnadseffektiv tillverkning av tunnfilmssolceller samt byggintegrerade solceller (BIPV).

Midsummers tunnfilmssolceller är lätta, flexibla, tåliga och mycket effektiva, och är därför idealiska för integrering i byggnadsmaterial. Midsummers teknik bygger på en snabb process för produktion av flexibla tunnfilmssolceller med sputtering av alla lager i solcellen i en obruten vakuumkedja. Bolagets aktie (MIDS) är föremål för handel på Nasdaq First North Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission, tel: 08-503 000 50, e-post: ca@gwkapital.se mailto:ca@gwkapital.se . För mer information, vänligen besök: www.midsummer.se http://www.midsummer.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.