Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-02-06

Mikael Näslund ny tf vd för Aktieinvest

wysiwyg_image

Mikael Näslund blir ny tillförordnad vd för Aktieinvest, ett dotterbolag till Pareto Securities AB, sedan Therese Lundstedt väljer att lämna bolaget.

– Vi kommer precis som tidigare fortsätta leverera enkla spartjänster till våra kunder. säger Mikael Näslund i ett pressmeddelande.

I slutet av förra året avyttrade Aktiespararna Aktieinvest till Pareto Securities. I samband med ägarbytet väljer Aktieinvests vd Therese Lundstedt att lämna bolaget, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Jag är otroligt stolt över den förändringsresa som bolaget och alla medarbetarna gjort under mina fyra år som vd men nu när bolaget går in i en ny fas med ny ägare är tiden rätt för mig att lämna, säger Therese Lundstedt i pressmeddelandet. 

– Vi beklagar att Therese väljer att lämna bolaget men vi har ett gott samarbete med Aktieinvests övriga ledningsgrupp och är övertygade om att vi tillsammans kommer att kunna dra fantastisk nytta av de fina synergier vi identifierat bolagen emellan, säger Mats Carlsson, vd för Pareto Securities AB samt styrelseordförande för Aktieinvest, i pressmeddelandet.

Pareto Securities styrelse har inlett arbetet med att rekrytera en ny VD. Under processen går Mikael Näslund, vice vd, in som tillfördnad vd.

– Vi kommer precis som tidigare fortsätta leverera enkla spartjänster till våra kunder. I och med de nya ägarna, Pareto Securities AB ser vi stora möjligheter att på sikt kunna bredda vårt erbjudande ännu mer, säger Mikael Näslund.

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.