Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-03-16

Monterro: Monterro säljer en minoritetspost i Lime Technologies

MONTERRO SÄLJER EN MINORITETSPOST I LIME TECHNOLOGIES

Monterro 1 AB ("Monterro") breddar ägarbasen i Lime Technologies AB (fd Lundalogik) genom att sälja en minoritetspost till Swedbank Robur Microcap och Grenspecialisten.

- Det är spännande och roligt att få välkomna sådana välrenommerade svenska tech- investerare som ägare i Lime Technologies. Vi ser fram emot att ta nästa steg i bolagets utveckling tillsammans med de nya ägarna, säger Peter Larsson, Managing Partner, Monterro, tillika styrelseordförande i Lime Technologies.

- Det är glädjande att vi kunnat attrahera så kunniga tech-investerare till Lime Technologies och att de uppmärksammat vår starka tillväxt under de senaste åren. Vi tror att deras erfarenhet kan bidra positivt till bolagets expansion, säger Erik Syrn, VD Lime Technologies.

- Lime Technologies är ett bolag med en hög andel återkommande intäkter och stark företagskultur. Detta ger en god grund för att expandera vidare i en värld där mjukvara blir allt viktigare. Sverige har på senare år blivit en allt starkare region för att odla framgångsrika mjukvaruföretag och vi hoppas på att vår investering bidrar till att stärka ett lokalt SaaS- kluster, där duktiga entreprenörer väljer att bygga globala mjukvarubolag från en svensk bas, säger Carl Armfelt och Erik Sprinchorn, förvaltare på Swedbank Robur.

2018-03-16

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Larsson, Monterro, telefon 08-20 05 56

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Monterro Pressrelease 2018-03-16.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=22551

Om Monterro
Monterro är marknadsledande i att utveckla Nordiska mjukvarubolag genom att tillföra såväl kapital som aktiv operativ och strategisk support. Teamet bakom Monterro har omfattande erfarenhet av att utveckla mjukvarubolag. Monterro investerar i mjukvarubolag som har passerat uppstartsfasen med beprövade produkter och potential att bli marknadsledare. Läs mer på www.monterro.se http://www.monterro.se

Om Lime
Lime hjälper företag från hela Norden att bli bättre på kundvård. Bolaget utvecklar och säljer digitala produkter för "Customer Relationship Management", utveckling och hantering av kundrelationer. Lime grundades 1990, har 215 anställda och omsätter en kvarts miljard. Företaget har kontor i Lund, Stockholm, Göteborg, Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Bland kunderna finns allt från små enmansföretag till stora organisationer. Läs mer på www.lime-technologies.se http://www.lime-technologies.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.