Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-01-17

Nackahusen: Nackahusen offentliggör obligationsprospekt och ansöker om notering av obligationslån vid Nasdaq Stockholm

NACKAHUSEN OFFENTLIGGÖR OBLIGATIONSPROSPEKT OCH ANSÖKER OM NOTERING AV OBLIGATIONSLÅN VID NASDAQ STOCKHOLM

Nackahusen Holding AB (publ) ("Nackahusen") offentliggör prospekt och ansöker om notering av sitt obligationslån vid Nasdaq Stockholm.

Nackahusen emitterade den 13 februari 2017 ett obligationslån om 500 miljoner kronor. Obligationslånet löper till och med den 13 augusti 2020 med en rörlig ränta om Stibor 3 månader + 600 baspunkter.

Bolaget har, i enlighet med obligationsvillkoren, ansökt om notering av obligationerna vid Nasdaq Stockholm och första dag för handel beräknas bli omkring den 24 januari 2018. Med anledning av noteringen har Nackahusen upprättat ett prospekt som har godkänts av Finansinspektionen. Prospektet finns tillgängligt på Bolagets webbplats www.nackahusen.se http://www.nackahusen.se och Finansinspektionens webbplats www.fi.se http://www.fi.se .

Stockholm, 17 januari 2018

För mer information, besök www.nackahusen.se, eller kontakta:
Navid Rostam, VD, +46 (0)72 745 61 38, navid@oscarproperties.se mailto:navid@oscarproperties.se

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 17 januari 2018 klockan 14:50.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Nackahusen Pressrelease 2018-01-17.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=22029

Om Nackahusen
Nackahusens verksamhet består i att äga, förvalta och utveckla specifika delområden i Nacka. Koncernen äger fem delområden i Nacka, varav tre har befintliga fastigheter med kommersiell verksamhet och övriga är förväntade byggrätter. Enligt förväntade detaljplaner beräknas drygt 40 000 kvm bostäder och kommersiella ytor kunna utvecklas totalt på delområdena.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.