Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2015-04-23

Navamedic ASA: Navamedic ASA anställer ny CEO

Tom Rönnlund har utsetts till ny CEO för Navamedic.Tom Rönnlund har mer än 17 års erfarenhet av affärsutveckling och ledarskap från läkemedelsindustrin.
Tom Rönnlund kommer närmast från IMS Health Inc, ett globalt analysföretag som fokuserar på hälso- och sjukvårdssektorn där han var VD för Norden&Baltikum. Han har stor erfarenheter från försäljning, marknadsföring och olika chefspositioner från läkemedelsbolag som Bristol-Myers Squibb och Eli Lilly. Tom är utbildad på Stockholms Universitet med examen i företagsadministration och ekonomi.
Tom Rönnlund startar som CEO den 18 maj 2015
"Vi är väldigt nöjda över att vi lyckats rekrytera Tom Rönnlund till Navamedic. Han bidrar med en bred erfarenhet från arbetet inom industrin i Norden och globalt. Tom har en imponerande meritförteckning från affärsutveckling och affärstillväxt. Jag är övertygad om att han kommer se till att förstärka den positiva tillväxten tillsammans med medarbetarna i Navamedic. Vi tackar Håkan Josephsson, som stannar kvar på Navamedic, för hans ovärderliga insats som tillfällig CEO" säger Navamedics styrelseordförande Johan Reinsli.
"Jag är väldigt entusiastisk över att börja hos Navamedic. Jag ser fram emot att bygga vidare på det goda arbetet som managementgruppen utfört med att stärka produktportföljen och att göra den mer lönsam. Vi forsätter att öka på produktportföljen genom samverkan med leverantörer samt potentiella förvärv" säger Tom Rönnlund.
För mer information vänligen kontakta Johan Reinsli, styrelseorfördande hos Navamedic på telefon: +47 91604145 eller Tom Rönnlund, blivande CEO, på telefon: +46 768 564 735

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section 5-12 of the Norwegian Securities Trading Act.

---------------------------------------

This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Navamedic ASA via Globenewswire

HUG#1914032

Författare Hugin

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.