Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-09-15

NC Lahega: Erik Hantoft blir ny VD i NC Lahega

ERIK HANTOFT BLIR NY VD I NC LAHEGA

Vice VD Erik Hantoft tar över som VD för NC Lahega AB. Nuvarande VD Anders Svensson kommer att fortsätta arbeta med koncernövergripande frågor som vice VD under en övergångsperiod.

- Förvärvet av Lahega har ändrat förutsättningarna för det jobb jag tog som VD för North Chemical. Vi har därför kommit fram till en lösning som är bra för alla parter. Erik Hantoft är med sin långa erfarenhet av branschen helt rätt person att driva verksamheten vidare, framhåller Anders Svensson.

Erik Hantoft var under drygt två års tid VD för Lahega Kemi AB och har även tidigare erfarenhet av den kemtekniska branschen från uppdraget som VD på Kemetyl AB.

- Anders Svensson har gjort ett utmärkt jobb. Att Erik Hantoft tar över borgar för kontinuitet och att VD-skiftet genomförs utan att bolaget tappar tempo, säger Torbjörn Lindgren, styrelseordförande i NC Lahega AB.

Helsingborg 15 september 2016

För ytterligare information:
NC Lahega AB (publ)
Torbjörn Lindgren, ordförande, 0709-101700

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
NC Lahega Pressrelease 2016-09-15.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=18707

Denna information är sådan information som North Chemical AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 september 2016 kl. 08:30 CET. Redeye AB är North Chemicals certified adviser.

NC Lahega AB (publ), 556792-0193
NC Lahega är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. NC Lahega-aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, First North, och handlas under kortnamnet NOCH. Bolagets certified adviser är Redeye AB. För ytterligare information se www.northchemical.se http://www.northchemical.se

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.