Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-08

News55 fortsätter satsa digitalt - bygger om och relanserar sajt

Under våren har News55 slagit både digitalt intäktsrekord och kraftigt ökat den digitala trafiken till sajterna news55.se och e55.se.
Under perioden har bolaget även drivit ett utvecklingsprojekt för att kunna lansera en uppdatering av plattformen som ligger till grund för www.news55.se.

- Vi har nu byggt en modernare teknisk plattform och lanserar även en del nyheter både design- och innehållsmässigt för användarna.
Vi vill också att sajten ska få en mer lättnavigerad profil som passar vår målgrupp bättre, säger Staffan Ekberg, Head of Digital på News55.

News55s erbjuder en nyhetssajt helt anpassad utifrån målgruppens intressen och behov. Varje dag skickas ett nyhetsbrev ut med de viktigaste nyheterna, aktuella krönikor och reportage. News55:s sajter har under våren haft ca 500 000 unika besökare i månaden och det dagliga nyhetsbrevet går ut till över 150 000 mottagare i målgruppen 55+ med en öppningsgrad på nära 40%.

Under våren har News55s trafik ökat rejält vilket tydligt visar på målgruppens behov av information och stöd i coronatider. News55:s sajter har under q2 haft ca 200 000 unika besökare per vecka.

- Vi hoppas att våra läsare ska uppskatta vår nya sajt och efter sommaren fortsätter vårt utvecklingsarbete. Vi kommer lansera flera nyheter som syftar till att både öka intäkterna och förbättra upplevelsen för våra besökare, avslutar Staffan Ekberg. 

 

För mer information kontakta:

Staffan Ekberg, Head of digital News55
staffan.ekberg@news55.se
+ 46 (0)733 43 91 91

Författare News55

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.