Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-10-30

Nexar Group: Nexar Group - premiär i morgon för Aim2Fame på MTGs streamingtjänst Viafree

NEXAR GROUP - PREMIÄR I MORGON FÖR AIM2FAME PÅ MTGS STREAMINGTJÄNST VIAFREE

Nexar Group inleder distributionssamarbete med Viafree som är MTGs streamingtjänst för reklamfinansierat innehåll. Imorgon tisdag 19.00 så börjar sändningarna av Aim2Fame på Viafree.

Programmen blir 15 minuter långa och totalt 12 episoder av Aim2Fame kommer att sändas. Under sex veckor på tisdagar och fredagar så får vi följa talangerna som i konkurrens med 1 100 andra bidrag från 37 länder har tagit sig till inspelningen av Aim2Fame. Under två månader kommer de träna och tävla för att ta sig till finalen som sänds den 8 december.

- Nexar Group är mycket glada för att vi kan starta ett samarbete med Viafree som vänder sig till helt rätt målgrupp för vår talangtävling Aim2Fame. Då Viafree är en digital kanal så kan publiken välja när och var man vill se programmen vilket passar vår unga målgrupp perfekt, säger Mats Johansson, Nexar Group AB

- Aim2Fame ligger helt i linje med vår unga tittarprofil där intresset är stort för all typ av reality, inte minst talangprogram. Vi ser fram emot att få bjuda våra tittare på ett omtalat internationellt talangformat som Aim2Fame, säger Moa Estmalm, VP Viafree.

2017-10-30

För mer information om tävlingen besök www.aim2fame.com http://www.aim2fame.com samt Aim2Fame på Facebook och Instagram.

För mer information om Nexar Group, besök www.nexargroup.se http://www.nexargroup.se , eller kontakta: Mats Johansson, VD, telefon +46 707 14 74 54, e-post: mats.johansson@nexargroup.se mailto:mats.johansson@nexargroup.se Stefan Mattsson, CFO, telefon +46 707 77 60 02, epost: stefan.mattsson@nexargroup.se mailto:stefan.mattsson@nexargroup.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Nexar Group Pressrelease 2017-10-30.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21411

Om Nexar
Nexars affärsid är att producera och marknadsföra talangtävlingar kombinerat med utveckling och management av artister. Det egenutvecklade konceptet, Aim2Fame(c) är den första webbaserade talangtävlingen med tillhörande "reality show" i kombination med kontraktering av nya talanger. Tävlingen, som är öppen för bidrag från hela världen syftar till att varje år hitta de bästa talangerna med förutsättningar att kunna bli en världsstjärna. Dessa talanger kontrakteras av Nexar och ges därmed goda förutsättningar att utvecklas under många år.

Om Viafree
Viafree är MTGs reklamfinansierade streamingtjänst som ersätter TV3 Play, TV6 Play, TV8 Play och TV10 Play. Viafree erbjuder innehåll från MTGs linjära TV-kanaler TV3, TV6, TV8, TV10, program från MTV och Comedy Central, såväl som Viafree-exklusivt material.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.