Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-02

Ngenic får order på 1,1 MSEK på tjänsten Fairshare från Brf Erikslust i Malmö

Ngenic Sverige AB, dotterbolag till Ngenic AB, har fått en order från en större bostadsrättsförening i Malmö för införande och drift av Ngenics tjänst Fairshare med tilläggstjänster individuell mätning och debitering. Föreningen Brf Erikslust i stadsdelen Slottstaden i Malmö består av 411 lägenheter.

Ordern har ett initialt värde om drygt 1,1 MSEK och ska vara slutlevererad 2021.

”Att i hård konkurrens vinna även denna order visar återigen att Ngenics produkter och tjänster håller den höga nivå vi arbetat för under en längre tid. Vi ser fram emot ett långt partnerskap med den aktuella bostadsrättsföreningen” säger Gunnar Forsberg, affärsansvarig för Fastighetssystem på Ngenic.

Vid ytterligare information, vänligen kontakta:


Björn Berg, VD
Mail: bjorn.berg@ngenic.se
Telefon: +46 70 570 70 17

Kort om Ngenic


Ngenic är ett ledande energiteknikföretag som arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med energiföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare som kunder. Produkterna och systemet möjliggör ett mer kostnadseffektivt utnyttjande av befintlig infrastruktur i el- och fjärrvärmenät samtidigt som kundvärdet av energileveransen ökar. Energieffektiviseringsföretagen (EEF) utsåg Ngenic till Årets framtidsföretag 2019. Huvudkontoret ligger i Uppsala. Ngenic är noterat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: NGENIC). För mer information, besök: www.ngenic.se

Ngenics Certified Adviser är Redeye AB
Telefon: +46 8 121 576 90
Certifiedadviser@redeye.se 
www.redeye.se 

Denna information är sådan information som Ngenic AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-07-02 09:15 CEST.

Bifogade filer


Ngenic får order på 1,1 MSEK på tjänsten Fairshare från Brf Erikslust i Malmö

Författare MFN

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.