Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-01

Nord Insuretech Group AB lanserar försäkringsdistribution genom Norsk Bildelsenter AS (Bildeler.no).

Nord kan meddela att vi har lanserat en robotlösning för försäljning av privata försäkringar för kunder hos Norsk Bildelsenter AS (Bildeler.no). Nords lösning levererar kundprocesser som gör kundresan enkel och relevant, utan komplexa formulär att besvara. Nords automatiserade robotlösning för onboarding (försäljning), där vår robot automatiskt tar fram ett erbjudande till kunden, har nu lanserats genom Bildeler.no.

"Vi är mycket nöjda med den här lanseringen, som följer Nord Insuretech Group AB: s strategi och som stärker vår verksamhet ytterligare", säger Jo Arnstad, styrelseordförande i Nord Insuretch Group AB. "Med lanseringen för Bildeler.no, tillsammans med lanseringen för Amesto AccountHouse och Mekonomen Group tidigare i höst, har vi tagit ett nytt steg i utvecklingen av vår digitala och partnerdrivna distribution", avslutar Jo Arnstad.

Om avtalet: Försäkringstjänsterna leveras av Pronans Forsikring, Nords helägda dotterbolag. Genom partnerskapet med Bildeler.no skräddarsys kundresor och priser tillsammans med försäkringsgivaren (Codan Forsikring NUF) baserat på unik och djup kunskap om kunderna. Avtalet gäller privata skadeförsäkringar och företagsförsäkringar för Bildeler.no kunder. Norsk Bildelsenter / Bildeler.no har cirka 200 000 kunder, och kundbasen växer snabbt.

Om Norsk Bildelsenter AS (Bildeler.no): Norsk Bildelsenter grundades 1990 och är bland Norges ledande webbportaler för import och försäljning av bildelar. Norsk Bildelsenter har cirka 45 anställda, driftsintäkter på 226 MNOK 2020, med ett resultat före skatt 2020 på 60 MNOK. De erbjuder kvalitetsdelar till 29 bilmärken och täcker över 90% av eftermarknaden för sin målgrupp. Genom låga driftskostnader, direkt import och samarbete med flera av de största tillverkarna i världen erbjudar Bildeler.no den bästa kvaliteten till ett lågt pris.varumärke.

För mer information, vänligen kontakta:

Børge Leknes, VD Nord Insuretech Group AB
Phone: +47 934 80 312
Mail: ir@nordinsuretechgroup.se

Författare Cision