Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-01

Novus Group: Novus i fortsatt stark tillväxt och anställer fler.

Novus delårsrapport visade på en tillväxt på 23% under första halvåret jämfört med samma period förra året. Det senaste året har vi anställt 14 personer och är numera 41 anställda.

Företaget växer stadigt med våra kunder, nu fortsätter vi rekrytera och från 1 november 2021 anställer vi Katrin Jansson som kundansvarig och i den rollen kommer hon ansvara för flera av våra nyckelkunder.

Katrin kommer närmast från SAS där hon var Advertising Sales Manager och har sedan tidigare lång erfarenhet från liknande roller, bland annat inom media där hon varit på Bonnier och Schibsted m fl.

De undersökningar Novus gör ger värdefull kunskap om det mänskliga beteendet för våra kunder. Novus tillväxt är en direkt effekt av att vi dagligen visar vad man kan förvänta sig av ett bra undersökningsföretag. Att vi har integritet, oberoende och tar ansvar för det vi producerar. En undersökning är inte en siffra som skickas runt. En undersökning är kunskap som baseras på tillförlitlig fakta.

Allt fler kunder inser att Novus undersökningar ger ett faktiskt värde och hjälper dem att nå sina egna mål. Att Novus personal är experter som kan rådfrågas och som hjälper till att ge relevanta och tillförlitliga svar.

Lena Rodén

Försäljningschef

Epost, lena.roden@novus.se

Tel: 070-493 30 28

Författare Cision