Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-24

NYHETER I KORTHET ONSDAG 24 JUNI

HYRESRAS HOTAR. Hyresgästernas förhandlingsläge förbättras till följd av kontor överges på grund av coronakrisen. Enligt experter väntas hyresfall. (DI)


FÄRRE VÄLJER ROTAVDRAGET. Bostadsägarna håller hårdare i plånboken när det gäller renoveringar. Var femte tanker utnyttja rotavdraget men beloppet faller till 22.000 kronor. (DI)


C-KOMPROMISS? Centerpartiet är redo att kompromissa om ett tak för asylmottagandet och att gå Moderaterna, Kristdemokraterna och Socialdemokraterna till mötes om en gräns för det svenska asylmottagandet. (DN)


SJUKVÅRDSFÖRSÄKRINGAR. Coronappandemin ser ut att spå på den redan ökande trenden med privata sjukvårdsförsäkringar. Försäkringsbolagen spår nu en ytterligare ökning i takt med att vårdskulden växer. (DN)


VOLVO. En jättestämning mot AB Volvo och de övriga företagen bakom den rekordstora lastbilskartellen tar nu fart efter att ha fått grönt ljus för prövning av en domstol i Nederländerna. (DI)


FINANSTVIST. Procuritas har inga planer på att betala de 900 miljoner kronor till FSN Capital som skiljedomsförfarandet ålägger bolaget. Det uppger Hans Wikse, partner på Procuritas som hävdar att riskkapitalbolaget var helt ovetande om manipulationen av glassbolaget Grams bokföring. (DI)


SAAB SER GODA MÖJLIGHETER NÅ LÖNSAMHETSMÅL. Försvarsföretagets vd Micael Johansson vill dock säkerställa att bolaget kommer dit på ett ordnat sätt - inte genom kortsiktiga åtgärder såsom att dra ned på forskning och utveckling. (DI)
Författare Direkt-SE

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.