Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-13

Nytt danskt partnerskap - Freetrailer Group A/S och Johannes Fog A/S inleder nytt samarbete

Freetrailer Group har ingått ett samarbetsavtal med Fog som utöver de nio fullskaliga byggvaruhusen också förfogar över vackra Bolig og Designhus för inredning och trädgård på Nørgaardsvej i Kongens Lyngby. Initialt handlar det om fyra släpvagnar som levererats till byggvaruhuset i Hørsholm. Fogs övriga byggvaruhus förväntas följa efter när kundupplevelsen har analyserats.

 

"På Fog arbetar vi utifrån ambitionen att ge våra kunder kvalificerad rådgivning och de bästa lösningarna, materialen och högkvalitativa produkter. Freetrailers digitala fullservicekoncept passar perfekt in i detta universum. Kunderna kan enkelt och smidigt betjäna sig själva, släpvagnarnas underhåll och service ombesörjs kontinuerligt och våra anställda kan koncentrera sig på att ta hand om våra kunder och ge rådgivning", säger Fogs inköpschef Michael Weiss.

Freetrailers koncern-vd Philip Filipsen gläder sig också över det nya samarbetet som är helt i linje med spridningen av Freetrailer konceptet.

"Jag är mycket nöjd med att Fog har valt Freetrailer som samarbetspartner för att kunna erbjuda sina kunder en transportmöjlighet när varorna ska tas hem från Fogs byggvaruhus. De flesta av Fogs byggvaruhus är belägna runt omkring på Nordsjälland där Freetrailer i dagsläget inte finns representerade och därför är jag väldigt förväntansfull och glad över att vi nu också kan erbjuda våra tjänster i dessa områden", säger Philip Filipsen.

Freetrailer offentliggör rapport för fjärde kvartalet och årsredovisningen för 2019/2020 den 27 augusti 2020.

Författare Freetrailer

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.