Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-12-15

Papilly: Genombrott för Papilly i nya branscher

GENOMBROTT FÖR PAPILLY I NYA BRANSCHER

Papilly har idag tecknat kundavtal med företag i två nya branscher, ett i byggsektorn och ett i bemanningsbranschen. Ordervärdet initialt för dessa båda avtal är 125 000 SEK och avser utbildning och tillgång till Papillys forskningsbaserade interaktiva tjänst Stressprogrammet. Programmet implementeras först i personalledande funktioner och kan efter utvärdering komma att introduceras i större skala.

- Modern förebyggande friskvård innefattar både kropp och tanke. Det är därför glädjande att Papillys program nu implementeras på fler arbetsplatser. Vår innovativa tjänst kan systematiskt och effektivt stärka medarbetarnas hälsa, hållbarhet och engagemang, säger Erik Lissner, VD på Papilly.

Papillys tjänst Stressprogrammet är framtaget av forskare från bl.a. Karolinska Institutet och bygger på den senaste forskningen om stress och psykisk hälsa. Programmet är interaktivt och anpassar sig till individen. Användaren guidas genom övningar och verktyg avsedda att stärka förmågan att hantera olika utmaningar.

- Stress är en realitet på landets arbetsplatser idag och har betydande påverkan på hälsa och lönsamhet. Vår tjänst är framtagen för att i stor skala kunna hjälpa företag med en avgörande framgångsfaktor för hållbara och lönsamma organisationer; välmående medarbetare, säger Erik Lissner.

2016-12-15

För ytterligare information:
Erik Lissner, VD Tel: 070-657 00 42 erik.lissner@papilly.com mailto:erik.lissner@papilly.com

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Papilly Pressrelease 2016-12-15.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19169

Papilly AB (publ)
Papillys interaktiva och banbrytande program utvecklas i samarbete med ledande forskare och experter från bland annat Karolinska Institutet och Stressforskningsinstitutet. Syftet är att skapa lättillgängliga och effektiva verktyg som förebygger stress och ökar välmåendet. Genom Papillys vetenskapligt utprövade webb-program kan stressrelaterad ohälsa effektivt förebyggas vilket bidrar till välmående medarbetare, minskade kostnader och ökad lönsamhet.

Informationen i denna rapport är sådan som Papilly AB, 556884-9920, är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 december 2016 klockan 13:30 CET. Bolagets aktie är noterat vid NASDAQ First North. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.