Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-02-05

Påverka vilka stämmor Aktiespararna bevakar

wysiwyg_image

I år kan du som medlem påverka vilka stämmor som Aktiespararna bevakar – genom en digital omröstning på aktiespararna.se.

Omröstningen är ett steg i Aktiespararnas arbete med att ständigt erbjuda en bättre medlemsnytta för sina medlemmar. Ett viktigt steg är att förstärka bolagsstämmobevakningen genom att öka medlemmarnas inflytande över prioriterade bolagsstämmor – och därmed höja bolagsbevakningens relevans. 

– Det känns otroligt roligt att kunna ge Aktiespararnas medlemmar möjligheten till ett ökat inflytande över vår bolagsstämmobevakning. Aktiespararna finns till för våra medlemmar och då är det också naturligt att medlemmarna har möjlighet till inflytande över vilka stämmor vi ska bevaka under året, säger Sverre Linton, Aktiespararnas chefsjurist. 

– Det ska verkligen bli spännande att se vilka bolag våra medlemmar vurmar lite extra för. Jag hoppas att så många som möjligt går in och röstar, säger han. 

Så kan du påverka

Gå in och lägg din röst här. Du kan rösta på tre bolag och du kan endast rösta en gång. Observera att du måste vara inloggad som medlem för att kunna rösta.

Författare Redaktionen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.