Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-09-15

PAXMAN publicerar nyhetsbrev om signifikant försäljning i Storbritannien och fortsatta framsteg inom utvecklingen av en CIPN-produkt

PAXMAN publicerar idag september månads utgåva av bolagets nyhetsbrev som riktar sig till aktieägare, investerare och andra intressenter.

I denna utgåva lyfts den betydande efterfrågan i Storbritannien hittills under 2020 fram, med 60 sålda eller beställda system till och med augusti trots rådande pandemirestriktioner. Detta visar på de starka relationer som Paxman har byggt upp med både den privata och den offentliga sektorn.

I nyhetsbrevet går det även att läsa om bolagets fortsatta framsteg inom utvecklingen av en produkt för att motverka cellgiftsinducerade nervskador i händer och fötter (CIPN). I oktober förväntas en vetenskaplig artikel om projektet bli publicerad, och dessutom har den ledande opinionsbildaren Prof. Charles Loprinzi vid the Mayo Clinic, Rochester, USA tackat ja till att ingå i Paxmans advisory board.

För att läsa nyhetsbrevet, samt prenumerera på kommande utgåvor, gå in på:

https://bit.ly/paxsep20se

PAXMANs nyhetsbrev för investerare publiceras månatligen som en del av bolagets satsning på förstärkt marknadskommunikation tillsammans med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger. Samtliga utgåvor av nyhetsbrevet finns tillgängliga via bolagets webbplats, www.paxman.se. Bolaget tar tacksamt emot önskemål om ämnen/artiklar till nyhetsbrevet samt andra synpunkter.

Kontakter


Richard Paxman, VD
Tel: +44 7968 020641
E-post: richard@paxmanscalpcooling.com
www.paxman.se

Om oss


PAXMAN’s Scalp Cooling System har utvecklats av familjen Paxman i syfte att minimera risken för håravfall hos patienter som genomgår cellgiftsbehandling. Idén till systemet föddes när fyrabarnsmamman Sue Paxman själv drabbades av håravfall i samband med cellgiftsbehandling. PAXMAN är idag branschledande inom skalpkylningsteknologi och har hittills levererat närmare 3 500 skalpkylningssystem till sjukhus, cancerkliniker och vårdgivare över hela världen. Själva kylhättan tillverkas av återvinningsbar lättviktssilikon som är mjuk, flexibel och bekväm att bära. PAXMAN AB (publ) har sitt huvudkontor i Karlshamn, Sverige, med dotterbolag i Huddersfield, Storbritannien, samt i Houston, Texas i USA.

PAXMANs aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser och nås via info@fnca.se samt 08-528 003 99.

Bifogade filer


PAXMAN publicerar nyhetsbrev om signifikant försäljning i Storbritannien och fortsatta framsteg inom utvecklingen av en CIPN-produkt

Författare Paxman

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.