Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-09-01

Pilum: Ny organisation

NY ORGANISATION

I samband med Pilum AB:s förvärv av Saxlund International Holding AB med dotterbolag, har styrelsen i Pilum AB fattat beslut om en ny organisationsstruktur. Stefan Wallerman har utsetts till Koncernchef och VD i Pilum AB och Joakim Lindn har utsetts till ny CFO och vice VD. Stefan Wallerman var tidigare VD för Saxlund International AB och sitter i den europeiska ledningsgruppen i Saxlund-gruppen. Joakim Lindn är civilekonom och har lång erfarenhet som CFO i bolag i förändring. I samband med detta lämnar Christian Baarlid och Roy Jonebrant sina befattningar som VD respektive CFO och vice VD.

2016-09-01

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Rolf Hasselström, styrelseordförande Pilum AB, tel. 070-594 79 60 Tel. 08-466 45 00, rolf.hasselstrom@trention.se mailto:rolf.hasselstrom@trention.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Pilum Pressrelease 2016-09-01.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=18660

Denna information är sådan information som Pilum AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (MAR). Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 september 2016 kl 09:00 (CET).

Pilum är genom dotterbolaget Envipower en komplett leverantör av hela värdekedjan - teknisk konsultation, anläggningar, service och reservdelar - inom industriell miljövård med fokus på hantering och rening av gas och luft. Kunderna återfinns huvudsakligen bland svenska och nordiska industri- och kraftvärmeföretag.

Pilum AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North Premier. Erik Penser Bankaktiebolag är Certified Adviser.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.