Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-06-30

Pilum: Pilum AB: Namnändring genomförd till Saxlund Group AB

PILUM AB: NAMNÄNDRING GENOMFÖRD TILL SAXLUND GROUP AB

Pilum AB har nu genomfört namnändring till Saxlund Group AB i enlighet med de beslut som fattades på bolagets stämma den 4 maj 2017. Det nya namnet gäller från och med den 30 juni 2017.

- Bolaget kommer från och med nu att byta logga och grafisk profil. Vi kommer även att lansera en ny hemsida i slutet av juli. Saxlund är det varumärke och namn på dotterbolag som har funnits med längst historiskt i vår företagsgrupp. Saxlund har en påtagligt positiv historia som en pålitlig leverantör och utvecklingsbolag. Bolagen i Tyskland och Sverige har funnit i över 60 år, så det är en stolt historia som nu förs vidare, säger Stefan Wallerman VD för Saxlund Group AB.

Andra påtagliga förändringar är att aktieägare kommer se en annan ticker på aktierna i sina depåer, som tidigare har varit PIL. Där pågår en ansökningsprocess och Saxlund Group AB vet inte idag vilken den nya tickern kommer att vara.

2017-06-30

För mer information kontakta:
Stefan Wallerman, CEO, tel. 08-580 873 38, 070-306 37 00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Pilum Pressrelease 2017-06-30.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=20632

Saxlund Group AB, är genom dotterbolagen Saxlund, Hotab och Envipower en komplett leverantör av hela värdekedjan - teknisk konsultation, anläggningar, service och reservdelar - inom bioenergi och industriell miljövård. Kunderna återfinns bland svenska och europeiska industri- och kraftvärmeföretag. Pilum AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North Premier. Erik Penser Bank är Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.