Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-11-03

Pinpoint Estimates: Spotlight Group i linje med de breda förväntningarna

Spotlight Group redovisar idag sina siffror för tredje kvartalet. Både nettoomsättning och vinst per aktie landar i linje med de breda marknadsförväntningar som estimatplattformen Pinpoint sammanställt.

Finanskoncernen Spotlight Group publicerar idag rapport för det tredje kvartalet med en omsättning om 49 miljoner kronor, en ökning med drygt 30 procent jämfört med motsvarande kvartal föregående år. Estimatplattformen Pinpoint sammanställde breda marknadsförväntningar av 37 estimat, med ett snittvärde på 48 miljoner kronor. Resultat per aktie för samma period uppgick till 1,11 kronor, att jämföra mot Pinpoints snittförväntningar på 1,06 kronor.


NettoomsättningVinst per aktie
Pinpoint konsensus48 MSEK1,06 SEK
Utfall49 MSEK1,11 SEK

För ytterligare information, vänligen kontakta:


Pinpoint Estimates
Giesela Blidén, Kommunikationsansvarig
Email: giesela@pinpointestimates.com
Tel: +46 704166054

Om Pinpoint Estimates


Pinpoint Estimates är en öppen, oberoende och kostnadsfri plattform som sammanställer estimat inför helårs- och delårsrapporter från en stor mängd investerare och erbjuder breda marknadsförväntningar med hög precision för noterade bolag av alla storlekar. Pinpoint genererar snittestimat likt ett traditionellt konsensusestimat - skillnaden är att vem som helst kan bidra – det är en win-win för investerarna, börsbolagen och marknaden i stort.

https://pinpointestimates.com/

Bifogade filer


Spotlight Group i linje med de breda förväntningarna

Författare MFN