Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-06-18

Polygiene AB: Ta en tur på stan med STOGO-handskar och Polygiene ViralOff

[image]  

Namnet är baserat på FOGO (Fear of going out, ett koncept från Mark Manson som skrev: "The Subtle Art of not Giving a F..k!").

FOGO är motsatsen till rädsla för att missa saker, (FOMO). Medan någon med FOMO känner ständig ångest för att de kan missa något spektakulärt genom att stanna inne, lever människor med FOGO med ständig ångest över vad som kan hända om det lämnar hemmet.

Som svar på denna finns STOGO - Safe to go out! Du behöver inte ta av dessa handskar eftersom de har "touch screen"- fingertoppar på tummen och pekfingret som gör att du kan använda elektronik utan att riskera säkerheten vid användning av mobila enheter, bankomater och självutcheckningsskärmar.

ViralOff-behandlingen minskar virus och bakterier med 99% på mindre än 2 timmar. Den stoppar också tillväxt av bakterier, som framkallar lukt, så att handskarna håller sig fräscha efter varje användning.

Och varje del av handsken är tillverkad av återvunnet material.

"Så fort jag läste om begreppet FOGO, människor som stannade hemma av rädsla, ville jag göra något åt det", säger Jenn Tse, grundare av STOGO. "Dessa handskar kan man ha på sig hela dagen och de ger dig i princip samma frihet som du hade tidigare."

"När vi lanserade ViralOff uppmuntrade vi entreprenörer att ta fram nya idéer på produkter som kan slå tillbaka och skydda mot virus i dessa tuffa tider. STOGO ett utmärkt exempel som vi ville lyfta fram - tillsammans kan vi verkligen ändra saker till det bättre", säger Ulrika Björk, VD Polygiene.

ViralOff är inte avsedd att förhindra sjukdom, den används för att skydda den behandlade produkten.

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Författare Polygiene AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.