Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-21

PowerCell Sweden AB: Valberedning utsedd inför PowerCells årsstämma 2021

De tre största ägarna i PowerCell per den 30 juli 2020, som efter förfrågan också meddelat sitt intresse för att delta i valberedningen, var Robert Bosch GmbH, Fouriertransform AB samt Livförsäkringsbolaget Skandia. Parterna har utsett varsin representant enligt nedan, att tillsammans med styrelsens sammankallande ledamot bilda PowerCells valberedning 2021.

I enighet med årsstämmans beslut har följande ledamöter utsetts:

Achim Moritz, Bosch, representerande Robert Bosch GmbH
Christer Jönsson, Saminvest, representerande Fouriertransform;
Oskar Börjesson, Livförsäkringsbolaget Skandia, representerande Livförsäkringsbolaget Skandia

Magnus Jonsson är sammankallande ledamot och representerar styrelsen för PowerCell Sweden AB.

PowerCells årsstämma 2021 kommer att äga rum i Göteborg den 22 april 2021. Tid och lokal för stämman kommer att meddelas i samband med att kallelsen publiceras.

Aktieägare som önskar lämna förslag till namn på ledamöter till styrelsen i PowerCell, är välkomna att göra så till valberedningen via e-post till: valberedning@powercell.se,eller med brev till: PowerCell Sweden AB, Att: Valberedningen, Ruskvädersgatan 12, 418 34 Göteborg. Förslag skall vara valberedningen tillhanda senast den 26 februari 2021.

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Jonsson
Styrelseordförande, PowerCell Sweden AB (publ)
Tel: +46 708 20 00 60
Email: ab.magnusjonsson@me.com

Om PowerCell Sweden AB (publ)

PowerCell Sweden AB (publ) utvecklar och tillverkar bränslecellsstackar och -system med en unikt hög effekttäthet, för stationära och mobila användningsområden. Bränslecellerna drivs av ren eller reformerad vätgas och genererar elektricitet och värme utan några andra utsläpp än vatten. Stackarna och systeme är kompakta, modulära och skalbara, och därmed lätta att anpassa till kundernas behov

PowerCell (http://www.powercell.se) grundades 2008 som en industriell spin-out från Volvokoncernen. Bolagets aktie (PCELL) är sedan 2014 föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market, Stockholm. G&W Fondkommission är Certified Adviser, e-post: ca@gwkapital.se,telefon: 08-503 000 50.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.