Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-07-22

Pöyry Oyj: Kutsu Pöyryn tammi-kesäkuun 2016 tuloksen tiedotustilaisuuksiin 29.7.2016

PÖYRY OYJ Pörssitiedote 22.7.2016 klo 12.00

Kutsu Pöyryn tammi-kesäkuun 2016 tuloksen tiedotustilaisuuksiin 29.7.2016

Pöyry julkaisee tammi-kesäkuun 2016 tuloksen 29.7.2016 klo 8.30. Tulokseen
liittyvät englanninkieliset tiedotustilaisuudet pidetään seuraavasti:

- Tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja toimittajille klo 12.00
Ravintola Savoyssa, Eteläesplanadi 14, Helsinki. Tilaisuudessa tuloksen
esittelevät toimitusjohtaja Martin à Porta ja talousjohtaja Jukka Pahta.

- Kansainvälinen puhelinkonferenssi ja webcast-lähetys klo 17.00 Suomen aikaa
(EEST). Tilaisuudessa tuloksen esittelee talousjohtaja Jukka Pahta.

10.00 US EDT (New York)
15.00 BST (Lontoo)
16.00 CEST (Pariisi)

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa
www.poyry.com/fi/sijoittajatieto. Tilaisuuden tallenne on saatavilla samassa
osoitteessa seuraavaan työpäivään mennessä.

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viimeistään viisi minuuttia
ennen konferenssin alkua numeroon:

Suomi: +358 (0)9 6937 9590
Ruotsi: +46 (0)8 5033 6538
UK: +44 (0)20 3427 1908
USA: +1 646 254 3364
Muut maat: +44 (0)20 3427 1908

Konferenssin ID-numero: 9439933

PÖYRY OYJ

Lisätietoja:
Jukka Pahta, talousjohtaja
Puh. 010 33 26088

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme
energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti.
Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme
liikkeenjohdon konsultointia ja suunnittelupalveluita sekä vahvaa projektien
toteutuskykyä ja asiantuntemusta. Keskeiset toimialamme ovat
energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus
ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. Pöyryllä on
laaja paikallistoimistoverkosto ja yhtiön palveluksessa on noin 6 000
asiantuntijaa. Pöyryn liikevaihto vuonna 2015 oli 575 miljoonaa euroa, ja
yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (Pöyry OYJ: POY1V).

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.poyry.com

---------------------------------------

This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Pöyry Oyj via Globenewswire

HUG#2029701

Författare Hugin

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.