Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2015-04-28

Pöyry Oyj: Kutsu Pöyryn tammi-maaliskuun 2015 tuloksen tiedotustilaisuuksiin 5.5.2015

PÖYRY OYJ Pörssitiedote 28.4.2015 klo 12.00

Pöyry Oyj: Kutsu Pöyryn tammi-maaliskuun 2015 tuloksen tiedotustilaisuuksiin
5.5.2015

Pöyry julkaisee tammi-maaliskuun 2015 tuloksen 5.5.2015 klo 8.30. Tulokseen
liittyvät tiedotustilaisuudet pidetään seuraavasti:

- Tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja toimittajille klo 12.00
Ravintola Savoyssa, Eteläesplanadi 14, Helsinki. Tilaisuudessa tuloksen
esittelevät toimitusjohtaja Alexis Fries ja talousjohtaja Jukka Pahta.

- Kansainvälinen puhelinkonferenssi ja webcast-lähetys klo 17.00 Suomen aikaa
(EEST). Englanninkielisessä tilaisuudessa tuloksen esittelee talousjohtaja
Jukka Pahta.

10.00 US EDT (New York)
15.00 BST (Lontoo)
16.00 CEST (Pariisi)

Tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.poyry.com.
Tilaisuuden tallenne löytyy samasta osoitteesta seuraavaan työpäivään
mennessä.

Puhelinkonferenssiin voi osallistua soittamalla viimeistään viisi minuuttia
ennen konferenssin alkua numeroon:

Suomi: +358 (0)9 2313 9201
Ruotsi: +46 (0)8 5052 0110
UK: +44 (0)20 7162 0077
USA: +1 334 323 6201
Muut maat: +44 (0)20 7162 0077

Konferenssin ID-numero: 952617

PÖYRY OYJ

Lisätiedot:
Minna Robertson, konserniviestintä
+358 (0)40 510 2382

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme
energia-alan ja teollisuuden asiakkaita maailmanlaajuisesti.
Paikallispalveluissa keskitymme avainmarkkinoillemme. Tarjoamme
liikkeenjohdon konsultointia ja suunnittelupalveluita sekä vahvaa projektien
toteutuskykyä ja asiantuntemusta. Keskeiset toimialamme ovat
energiantuotanto, sähkön siirto ja jakelu, metsäteollisuus, kemianteollisuus
ja biojalostus, metalli- ja kaivosteollisuus, liikenne ja vesi. Pöyryllä on
laaja paikallistoimistoverkosto ja yhtiön palveluksessa on noin 6 000
asiantuntijaa. Pöyryn liikevaihto vuonna 2014 oli 571 miljoonaa euroa, ja
yhtiön osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä (Pöyry OYJ: POY1V).

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.poyry.com

---------------------------------------

This announcement is distributed by NASDAQ OMX Corporate Solutions on behalf of NASDAQ OMX Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: Pöyry Oyj via Globenewswire

HUG#1915760

Författare Hugin

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.