Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-08

Prebona erhåller ytterligare order från Scandinavian Nonwoven

Prebonas kund Scandinavian Nonwoven AB som tillverkar anti-luktdukar med teknik från Prebona har gjort ytterligare beställning av Prebona OdorControl för att möta efterfrågan av en lyckad lansering.

Sedan introduktionen av produkten Smellsfine anti-luktduk på marknaden i april i år har Scandinavian Nonwoven redan etablerat en distribution med försäljning genom 5 grossister, 15 säljpunkter i fysiska butiker och 8 nätbutiker. Distributionsnätet utökas löpande.

Produktens mycket effektiva funktion att ta bort lukter bekräftas genom återköp samt nybeställningar av återförsäljare i distributionsleden. Målgruppen är i första hand konsumenter för användning i bostad, bil, båt med mera.

Produkten har förutom mycket god effekt och långtidsverkan även en mycket bra miljöprofil. Den är certifierad av de två världsledande organisationerna Bluesign och Oekotex.

Beställningen är av mindre ordervärde men ses som strategiskt viktig.

- Vi är mycket nöjda med den snabba etableringen av Smellsfine anti-luktduk på marknaden och har lagt en prognos för de närmaste tre åren som är relativt aggressiv, menar Börje Bengtsson, försäljningsansvarig på Scandinavian Nonwoven AB.

- Det här är ett utmärkt exempel på flexibiliteten av våra produkter, säger Patrik Bernstein VD i Prebona AB. Dessutom är den framgångsrika lanseringen en utmärkt referens för att kontakta liknande kunder utanför Sverige, fortsätter Patrik Bernstein.

För ytterligare information kontakta:

Patrik Bernstein, VD, Telefon +46 70 638 2678, E-post: patrik.bernstein@prebona.com

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare, AgriCare och inom dotterbolaget Prebona HealthCare AB. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella material och ytbeläggningar. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com.

Författare Cision

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.