Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-07-16

QleanAir levererade renad inomhusluft i volym motsvarande 8,60 Ericsson Globe Arena vid utgången första halvåret 2020

QleanAir Holding AB (publ) premiumleverantören av lösningar för rening av inomhusluft, ökade leveransen av ren inomhusluft till en volym motsvarande 8,60 Ericsson Globe Arena per vecka eller 3,75 miljarder m3 renad inomhusluft per månad.

QleanAirs innovativa utveckling och teknologi erbjuder företag och organisationer lösningar som främjar medarbetarnas och kundernas hälsa genom att kontrollera inomhusmiljön och förbättra luftkvaliteten. QleanAir mäter volymen av renad inomhusluft. Luftkvalitet spelar en stor roll för säkra inomhusmiljöer.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:


Andreas Göth, VD 
E-post: andreas.goth@qleanair.com
Telefon: 070-410 85 33

Om QleanAir


QleanAir är en nischad leverantör av premiumlösningar inom marknaden för luftrening av inomhusmiljöer. Bolagets affärsmodell baseras på uthyrning av modulbaserade lösningar med ett fullserviceerbjudande. QleanAirs lösningar är utvecklade på filterteknologi som fångar, filtrerar och recirkulerar inomhusluft. Bolaget har cirka 8 100 installerade enheter hos över 2 500 kunder inom marknaderna för EMEA, APAC och Americas. För helåret 2019 hade QleanAir en nettoomsättning om 457 Mkr och justerad rörelsemarginal uppgick till 18 procent. QleanAir har sitt huvudkontor i Solna i Sverige och aktien handlas på Nasdaq First North Premier Growth Market med kortnamn QAIR. FNCA Sweden är Certified Adviser 08-528 00 399. Se mer information på hemsidan qleanair.com.

Bifogade filer


QleanAir levererade renad inomhusluft i volym motsvarande 8,60 Ericsson Globe Arena vid utgången första halvåret 2020
200716 Appendix QAIR Cleaned Indoor Air June

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.