Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-23

QuiaPEG utser Kajsa Grafström till ny CFO

QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB (”QuiaPEG” eller ”Bolaget”) meddelar i dag att Kajsa Grafström har utsetts till ny CFO på QuiaPEG och dess dotterbolag. Hon börjar omgående.

Kajsa har lång erfarenhet som CFO och controller från företag som arbetar i en internationell miljö. Hon kommer närmaste från egen konsultverksamhet inom finans, controlling och organisationstjänster. Dessförinnan har hon haft flera seniora befattningar på dataspelsföretaget Glorious Games Group, inklusive befattningar som CFO och Head of Finance.

Kajsa har en ekonomie kandidatexamen från Södertörns högskola, Stockholm, med särskilt fokus på redovisning och marknadsföring.

“Jag är mycket glad över att få Kajsa ombord på QuiaPEG. Hon har en bevisad meritlista med bred och relevant arbetslivserfarenhet i en internationell miljö. Med sin problemlösande och teamorienterade attityd kommer hon att bli ett utmärkt tillskott till teamet. Samtidigt vill jag även passa på och tacka vår tidigare CFO, HC Toll, för hans tjänster och särskilt det intensiva arbetet med företrädesemissionen i somras och listbytet till Nasdaq First North Growth Market”, säger Marcus Bosson, VD, QuiaPEG.

För ytterligare information kontakta:


Marcus Bosson
Verkställande direktör
Tel: +46 (0) 70 693 12 53
E-mail: marcus.bosson@quiapeg.com 

Om QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB


QuiaPEG Pharmaceuticals Holding AB är ett utvecklingsbolag för läkemedel baserat på en patenterad drug delivery-plattform, Uni-Qleaver®. Bolaget utvecklar förbättrade och patenterbara former av läkemedel under utveckling eller som redan godkänts av läkemedelsmyndigheter. Dessa förfinade och bättre former av läkemedel bygger på Bolagets unika och patenterade teknologiplattform. Bolaget är listat på Nasdaq First North Growth Market (ticker: QUIA). FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399 info@fnca.se, är bolagets Certified Adviser. För ytterligare information, vänligen besök www.quiapeg.com.

Bifogade filer


QuiaPEG utser Kajsa Grafström till ny CFO

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.