Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-21

Region Midtjylland skriver kontrakt med MedicPen för längre test av Medimi®Smart

Den initiala planen var att starta samarbetet under sommaren 2020, men Covid-19 försenade projektet. MedicPens lösning Medimi®Smart kommer initialt att implementeras i fyra kommuner inom regionen för att sedan expandera om allt faller väl ut.

Jan Andersson, MedicPens VD kommenterar: "Vi är mycket nöjda med att vi fått detta samarbete på plats och den goda dialog vi har med region Midtjylland. Vi ser mycket fram emot implementeringen och att bygga vidare på de goda resultaten vi åstadkommit med vår lösning i Danmark."

Implementeringen startar med integration till kommunens IT-system som första steg. Planen är att de första patienterna startas upp under senhösten 2020.

Jan Søe Dybdal, Centerchef på Fælles Service Center Midtjylland, kommenterar vidare "Vi är mycket nöjda med att få avtalet på plats och starta upp. Vi har följt de goda resultaten med Medimi®Smart i TIM-kommunerna. Vi tror att MedicPens lösning kan addera mycket värde för oss och vi ser fram emot resultaten"

Regionen består av 19 kommuner och har totalt 1,3 miljoner invånare.
För mer information kontakta

MedicPen AB (publ), VD Jan Andersson, Zinkgatan 2, 234 35 Lomma, Sverige, mobil 0733-600196.

Denna information är sådan information som MedicPen AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 october 2020.

Författare MedicPen

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.