Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-16

Rekar: Köp investmentbolaget

wysiwyg_image

Sista börsdagen för veckan bjuder på nya riktkurser från analyshus och banker. 

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Kinnevik till 370 kronor från 264:55 kronor, efter torsdagsmorgonens kvartalsrapport. Rekommendationen behåll upprepas, det framgår av ett marknadsbrev på fredagen.

DNB Markets höjer riktkursen för Kinnevik till 420 kronor från 315 kronor. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av en analys.

DNB Markets höjer riktkursen för Telia till 44 kronor från 40 kronor. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av en analys.

Danske Bank Markets höjer riktkursen för Kinnevik till 438 kronor från 398 kronor. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av ett morgonbrev från banken.

Aktien stängde på drygt 357 kronor på torsdagen.

Danske Bank tycker att Kinnevik bör värderas med en premie om cirka 10 procent i förhållande till det rapporterade substansvärdet.

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Equinor till behåll från sälj. Riktkursen höjs till 140 från 133 norska kronor, det framgår av ett marknadsbrev.

Equinor-aktien stängde på 132:20 norska kronor på torsdagen.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Mycronic till sälj från behåll. Riktkursen sänks till 185 från 186 kronor, det erfar Nyhetsbyrån Direkt.

Aktien stängde på torsdagen på 205 kronor.

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för SCA till sälj från behåll. Riktkursen är 110 kronor, det framgår av ett marknadsbrev.

SCA B stängde på cirka 121 kronor på torsdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Castellum till 200 kronor från 185 kronor. Rekommendationen behåll upprepas, det framgår av en analys dagen efter fastighetsbolagets rapport för det tredje kvartalet.

Aktien stängde på 207:80 kronor.

Nordea Markets höjer riktkursen för Telia till 44 kronor från 41 kronor. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av en analys.

Aktien stängde på 38:38 kronor på torsdagen.

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.