Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2019-11-19

Rekar: "Märklig kursreaktion - fortsätt köp"

wysiwyg_image

Catena Media

Gårdagens kursfall på 13 procent i kundanskaffningsbolaget Catena Media var en konstig reaktion mot bakgrund av att rapporten indikerade att tillväxten är tillbaka.

Det skriver Kepler Cheuvreux i en analys och upprepar sin köprekommendation, samtidigt som riktkursen trimmas något till 81 kronor (84).

Efter ett antal kvartal med negativ tillväxt visade rapporten på en "stark förbättring" jämfört med det andra kvartalet.

Tillväxt i USA, tidigare problemmarknader som börjar "bottna ur" och visa tillväxt, i kombination med goda utsikter för ett hyggligt fjärde kvartal, bekräftar analyshusets förväntningar om fortsatt tillväxt för Catena Media.

"Vi bedömer att den nuvarande värderingen inte återspeglar detta och upprepar köp", skriver Kepler Cheuvreux.

Catena Medias aktie föll drygt 13 procent på rapportdagen. Därmed var den senaste veckans kursuppgång inför rapporten utraderad. Hittills i år har aktien backat mer än 56 procent.

Africa Energy

Pareto Securities höjer riktkursen för Africa Energy till 3:25 kronor från 3:10 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys. Aktien stängde på 2:10 kronor på måndagen.

Pareto Securities höjer riktkursen för Recipharm till 165 kronor från 155 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av en analys.

Förvärv ger sänkt rekommendation

Handelsbanken Capital Markets sänker sin rekommendation för Recipharm till behåll från köp. Riktkursen sänks till 155 från 170 kronor. Det framgår av en uppdatering från banken.

Aktien i Recipharm backade med 4,6 procent till 143:50 kronor på måndagen efter att bolaget presenterat nya mål och offentliggjort ett bud på Constort Medical värt mer än 6 miljarder kronor, och därtill tillhörande emissionsplaner.

Ytterligare läsning: Recipharm i storaffär

 

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.