Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-10-15

Rekar: Potential i klädesjätten

wysiwyg_image

Torsdagens uppdaterade köp-och säljrekommendationer från banker och analyshus

SEB Equities höjer sin rekommendation för Tieto Evry till köp från behåll. Riktkursen höjs till 29 från 28 euro, det framgår av en analys som Nyhetsbyrån Direkt har tagit del av.

Arctic Securities höjer sin rekommendation för SHB till köp från behåll. Riktkursen är fortsatt 90 kronor, det framgår av ett marknadsbrev.

SHB A stängde på 78 kronor på onsdagen.

Arctic Securities höjer sin rekommendation för SEB till köp från behåll. Riktkursen höjs till 94 från 92 kronor, det framgår av en analys.

Aktien stängde på onsdagen på 83:20 kronor.

Nordea Markets höjer riktkursen för Zalando till 95 euro från 70 euro. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av ett morgonbrev från banken.

Aktien stängde på 84:98 euro på onsdagen.

SEB Equities höjer riktkursen för Medicover till 135 kronor från 98 kronor. Rekommendationen behåll upprepas, det framgår av en analys.

Aktien stängde på 145:40 kronor på onsdagen, en uppgång med 12,7 procent, efter att bolaget på tisdagskvällen släppt preliminära siffror för det tredje kvartalet.

Nordea Markets höjer riktkursen för Stora Enso till 16:50 euro från 14 euro. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av en analys.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Intrum till 285 kronor från 250 kronor. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av en analys.

Handelsbanken Capital Markets höjer riktkursen för MTG till 150 kronor från 130 kronor. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av en analys.

Pareto Securities höjer riktkursen för Volvo till 220 kronor från 180 kronor. Rekommendationen köp upprepas, det framgår av en analys.

Volvo handlades till 178:25 kronor i torsdagens öppningshandel, ned 1,5 procent för dagen.

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.