Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-12-24

Rentunder: Rentunder säljer BIGWASH-14 till Gustavsberg

RENTUNDER SÄLJER BIGWASH-14 TILL GUSTAVSBERG

Rentunder AB har tecknat ett säljavtal med Nya Gustavsbergs Båtklubb om att leverera en båttvätt till Gustavsberg, Sverige.

Rentunder Holding ABs helägda dotterbolag Rentunder AB (Rentunder) har sålt en BIGWASH-14 till Nya Gustavsbergs Båtklubb. Säljpriset för Rentunders BIGWASH-serie är ca 2-3 mkr beroende på specifikation och serviceavtal. Installation beräknas ske i slutet av andra kvartalet 2019.

24 december 2018

För ytterligare information kontakta:

Mikael Alvén, VD
mikael@driveinboatwash.com mailto:mikael@driveinboatwash.com
+46 (0)70 486 3839

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Rentunder Pressrelease 2018-12-24.pdf-http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24873

Rentunder är ett miljöteknikbolag som utvecklar och säljer produkter som på mekanisk väg rengör båtskrov istället för att använda giftig båtfärg. Bolaget har sålt anläggningar i Europa, Nordamerika och Asien. Bolagets aktie är föremål för handel på NGM Nordic MTF. Mer information om bolaget finns på www.driveinboatwash.com http://www.driveinboatwash.com . Aqurat Fondkommission AB är bolagets Mentor.

Detta pressmeddelande innehåller insiderinformation som Rentunder Holding AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 24 december, 2018 kl. 16.35 CET.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.