Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-09-29

Rosewood Development: RSS Nordic Development ändrar namn till Rosewood Development AB

RSS NORDIC DEVELOPMENT ÄNDRAR NAMN TILL ROSEWOOD DEVELOPMENT AB

RSS Nordic Development AB (publ) har från idag ändrat namn till Rosewood Development AB.

Samtliga helägda dotterbolag till RSS Nordic Holdings (numera Rosewood Holdings) och samtliga dotterbolag till RSS Nordic Development AB byter också namn i prefixet till Rosewood Development.

Runar Söderholm VD kommenterar: "Då vi har enbart en tydlig huvudägare numera, Palisander Management AB med 88,9 % av aktierna, har bolagets ägare och styrelse gjort ett genomgripande strategiarbete och satt nya mål för bolaget.

Detta vill vi markera med att lansera nytt Bolagsnamn och ny logotype. Ännu starkare än tidigare ska vi arbeta fokuserat på hög kvalitet och därmed målmedvetet bidra till att förbättra människors boende och samtidigt minska underskottet på bostäder. Vi ska göra detta genom att vi i koncernen har egen kompetens att förena fastighetsutveckling och effektiv produktion med funktionell design och arkitektur.

Vi vill genom ett nära samarbete med kommuner och andra intressenter i samhället skapa goda boendemiljöer med närhet till viktig samhällsservice som t ex skolor och dagis samt med goda kommunikationsmöjligheter. Vi vill skapa levande stadsdelar att bo och trivas i. För att markera allt detta byter vi nu också namn och logotype - så nu är RSS Nordic historia - och Rosewood Development lyfter mot framtiden. Alla våra dotterbolag och projektbolag får nu också prefixet Rosewood Project. Se ytterligare om detta på vår hemsida som också stöps om."

2017-09-29

För mer information, vänligen kontakta:

Runar Söderholm
VD
runar.soderholm@rosewoodfastigheter.se mailto:runar.soderholm@rosewoodfastigheter.se
0700901435

Informationen i detta pressmeddelande är sådan som RSS Nordic Development AB (publ) ska offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning, och i förekommande fall, lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiell a instrument. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 29 september 2017 kl. 1300 CEST

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Rosewood Development Pressrelease 2017-09-29.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21190

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.