Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-07-19

Safeture AB: Safeture utser Nicola Dolovski till Commercial Director

Safeture skapar ett nytt kommersiellt team. Utifrån ett helhetstänk ska bolaget mer effektivt och riktat hantera både de direkta och indirekta kommersiella möjligheterna framöver. I denna satsning har Nicola Dolovski utsetts till Commercial Director. Han kommer närmast från Parkster och tillträder 16 augusti.

Tydligare fokus på säkerhet och förändrade beteende i arbetslivet, både som ett resultat av pandemin och digitaliseringen, innebär en ökad efterfrågan på tekniska lösningar som säkerställer medarbetarnas trygghet oavsett var de befinner sig. För att utveckla de kommersiella möjligheterna i allt fler kanaler, har Safeture nu utsett Nicola Dolovski till Commercial Director.

- Jag brinner verkligen för att mina kollegor ska vara delaktiga och känna arbetsglädje. Det är en spännande utmaning som Safeture står inför och jag vill vara med och utnyttja alla de möjligheter som finns här och nu, säger Nicola Dolovski, ny Commercial Director på Safeture.

Nicola Dolovski kommer närmast från en position som Head of Marketing & Sales på Parkster där han i stor omfattning arbetat med affärsutveckling. Under hans tid på bolaget växte bolaget från 4 miljoner till 750 miljoner kronor i omsättning, utsågs till vinnare i DI Gasell 2 gånger och inkluderades i Deloitte Sweden Technology Fast 50.

- Nicola Doloviski har stor erfarenhet av att utveckla organisationer och växa affärer. Hans driv och erfarenhet kommer vara mycket betydelsefull för genomförandet av vår offensiva tillväxtplan. Det pågår ett skifte både i ekonomin och arbetslivet just nu och vi har mycket att lära av Nicola som varit med att förändra en hel bransch samtidigt som man underlättat för kunderna," säger Magnus Hultman, CEO på Safeture.

För ytterligare information, besök safeture.com (http://www.safeture.com/) eller kontakta:

Safeture CEO Magnus Hultman: +46 706 00 81 66. magnus.hultman@safeture.com

Safeture CD Nicola Dolovski: +46 73 676 01 17

Författare Cision