Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2016-12-20

Saltängen Property Invest: Saltängen Property Invest förlänger hyresavtal med ICA Fastigheter

SALTÄNGEN PROPERTY INVEST FÖRLÄNGER HYRESAVTAL MED ICA FASTIGHETER

Saltängen Property Invest AB (publ) har via dotterbolag Saltängen Property Västerås AB tecknat avtal med ICA Fastigheter AB om att förlänga det befintliga hyresavtalet med ytterligare ett (1) år, till och med den 30 september 2023. I samband med förlängningen kommer även Saltängen Property Invest AB (publ) att investera ytterligare 33 miljoner i pågående renoveringsprojekt.

ICA Fastigheter AB och Saltängen Property Västerås AB har tidigare tecknat avtal om att hyresvärden skulle investera femtio miljoner kronor i fastigheten. I samband med detta förlängdes det dåvarande hyresavtalet med ett (1) år, till och med den 30 september 2022. Den nu träffade överenskommelsen innebär att hyresavtalet förlängs ytterligare ett år.

Stockholm 2016-12-20

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Stefan Björkqvist, VD
+46 70 415 84 18
stefan.bjorkqvist@hestia.se mailto:stefan.bjorkqvist@hestia.se

Eller gå till bolagets hemsida: www.saltangenpropertyinvest.se http://www.saltangenpropertyinvest.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Saltangen Property Invest Pressrelease 2016-12-20.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19237

Saltängen Property Invest AB (publ) är ett svenskt fastighetsbolag som indirekt äger och förvaltar fas- tigheten Saltängen 1 i Västerås kommun. Fastigheten är en äganderätt med en lager- och kontors- byggnad, byggd 1975 och därefter utbyggd i två omgångar 1990 och 2003, och en total uthyrbar area om ca 104 726 kvm. Fastigheten är fullt uthyrd till ICA Fastigheter AB till 30 september 2023. Saltängen Property Invest aktie är noterat på handelsplatsen Nasdaq Stockholm First North med Wildeco som Certified Adviser.

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.