Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-12

Saniona inbjuder investerare att delta i ett konferenssamtal och ta del av en webbsänd presentation med anledning av den finansiering om 65 MUSD som nyligen upptagits

PRESSMEDDELANDE

12 augusti 2020

Saniona (OMX: SANION), ett biofarmaceutiskt företag med klinisk utveckling fokuserad på sällsynta sjukdomar, meddelar idag att ett konferenssamtal och en webbsänd presentation ska hållas med anledning av företagets nyligen genomförda riktade nyemission, som tillförde bolaget 65 MUSD brutto (cirka 567 miljoner kronor).

Under evenemanget, som äger rum fredagen den 14 augusti kl. 14:00 CET, kommer Sanionas ledningsgrupp att diskutera strategin och bakgrunden för emissionen. Man kommer även att ge en uppdatering om hur Saniona avancerar sina kliniska läkemedelsprövningar i sen fas av Tesomet mot två sällsynta ätstörningar, hypotalamisk fetma (HO) och Prader-Willis syndrom (PWS), och om hur uppbyggnaden av den USA-baserade organisation som ska understödja dem fortskrider.

VIDEOANSLUTNING

https://abgsc.webex.com/abgsc/onstage/g.php?MTID=e7fd1a20a6a1661b83500532c896d7dd0

Evenemangsnummer: 137 140 9570

Ställ gärna frågor i Q&A-fältet under presentationen.

Om du föredrar att inte ladda ned Webex-appen kan du använda länken temporary application för att ansluta.

LJUDANSLUTNING

USA: +1 408 758 98 56 Nummer för anslutning globalt

Evenemangsnummer: 137 140 9570

För de som inte har möjlighet att höra presentationen när den sänds kommer en inspelning att finnas tillgänglig efteråt via investerarsidorna på Sanionas webbplats: https://saniona.com/investors/company-presentations/.

För mer information, var vänlig kontakta

Rami Levin, Koncernchef och VD, Saniona

Mobiltelefon: +1 (781) 987 3144

Epost: rami.levin@saniona.com

Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersoners försorg för offentliggörande den 12 augusti 2020 kl. 08:00 CET.

Om Saniona

Saniona är ett biofarmaceutiskt företag som fokuserar på forskning, utveckling och kommersialisering av behandlingar mot sällsynta sjukdomar i centrala nervsystemet. Bolaget har fyra program i klinisk utveckling.  Saniona har för avsikt att utveckla och kommersialisera behandlingar av sällsynta indikationer såsom hypotalamisk fetma och Prader-Willis syndrom på egen hand. Forskningen är inriktad på jonkanaler och bolaget har en bred portfölj av projekt i tidig fas. Saniona har samarbeten med Boehringer Ingelheim GmbH, Productos Medix, S.A de S.V och Cadent Therapeutics. Saniona har sin bas i Köpenhamn, och i Boston, USA. Bolagets aktier är noterade på Nasdaq Stockholm Small Cap (OMX:  SANION). Läs mer på www.saniona.com.

Bilaga

Författare Saniona AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.