Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-07-23

SARSYS-ASFT: Liten men spännande order från Puerto Rico

LITEN MEN SPÄNNANDE ORDER FRÅN PUERTO RICO

SARSYS-ASFT AB (publ) har via sitt amerikanska dotterbolag ASFT Inc. erhållit en order från Puerto Rico.

Orden från CVS Consultant and Project Management, Puerto Rico, är totalt på cirka 0,5 Mkr.

I ordern ingår 1 st. T-5 Trailer friktionsmätare och 1 st. T2GO portabel friktionsmätare. Leverans kommer att ske omgående då båda enheterna är demoversioner och är tillverkade sedan tidigare.

"Ordern från CVC Consultant är särskilt intressant då det företaget verkar inom den växande sektorn service till flygplatser. Båda enheterna ska användas i CVS Consultants verksamhet på flygplatser, men också till test av vägbeläggningar runtom i Karibien. Dotterbolaget ASFT Inc. bearbetar den inhemska USA marknaden samt den central- och sydamerikanska marknaden. Ordern från Puerto Rico är därför särskilt trevlig att få eftersom den visar att vi är att räkna med också på den kontinenten".

Köpingebro den 23 juli 2018

Fredrik Graflind
VD

För mer information kontakta VD Fredrik Graflind på telefon +46 (0) 70 149 00 09 alternativt e-mail fgr@sarsys-asft.com mailto:fgr@sarsys-asft.com eller styrelsens ordförande Stefan Nordström på telefon +46 (0) 70 560 44 50 eller email stefan.nordstrom@nordstrominvest.se mailto:stefan.nordstrom@nordstrominvest.se

SARSYS-ASFT kommer under 2018 att delta i följande av Aktiespararnas Event: Stora Aktiedagen i Göteborg den 12 november och Stora Aktiedagen i Stockholm den 26 november. Information om eventen, filmade presentationer och intervjuer kommer att publiceras allt efter hand på hemsidan.

Denna information är sådan information som SARSYS-ASFT AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 23 juli 2018 kl. 08:30.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
SARSYS-ASFT Pressrelease 2018-07-23.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=23698

SARSYS-ASFT AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Moderbolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017. I gruppen finns även dotterbolagen ASFT Industries AB, Tradewind Aero AB, ASFT Weather System AB och ASFT Inc, USA. Mer information finns på www.sarsys-asft.com http://www.sarsys-asft.com och www.ngm.se http://www.ngm.se

SARSYS-ASFT AB
Piledalsvägen 51
Se-271 73 Köpingebro
Sweden
Tel +46 (0) 411 651 00
Telefax +46 (0) 411 190 12
www.sarsys-asft.com http://www.sarsys-asft.com

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.