Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-15

Sarsys: Första order efter mässan i Tyskland

FÖRSTA ORDER EFTER MÄSSAN I TYSKLAND

Scandinavian Airport and Road Systems AB (publ) (Sarsys) har erhållit en order om cirka 0,4 MSEK från Hof Plauen Airport, Hof Tyskland.

Ordern till Sarsys omfattar 1 st Sarsys Trailer Friction Tester (STFT). Leverans kommer att ske snarast.

"Kontakten togs på mässan Inter Airport och trailern, som är vårt demoexemplar, reserverades i samband med mässan. Det är lite ovanligt för oss att sälja över "disk" men desto roligare när så sker".

Mikael Ehrman
VD

Sarsys kommer att delta i Aktiespararnas Event, Aktiedagen i Lund den 16 november samt Stora Aktiedagen i Göteborg den 27 november. Information om SARSYS finns att läsa på bolagets hemsida, www.sarsys.se och information om eventen kommer att publiceras allt efter hand.

Trelleborg den 15 november 2017

För mer information kontakta Mikael Ehrman, VD på telefon +46 70 845 5182 alternativt e- post me@sarsys.se mailto:me@sarsys.se eller Stefan Nordström, styrelsens ordförande telefon +46 70 560 44 50 alternativt info@sarsys.se mailto:info@sarsys.se

Denna information är sådan information som Scandinavian Airport and Road Systems AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 november kl 08:30.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sarsys Pressrelease 2017-11-15.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21555

Scandinavian Airport and Road Systems AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Moderbolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017. I gruppen finns även dotterbolaget Tradewind Aero AB. Mer information finns på www.sarsys.se http://www.sarsys.se och www.ngm.se http://www.ngm.se

Scandinavian Airport and Road Systems AB
Box 31
Se-231 21 Trelleborg
Sweden
Tel +46 (0) 410 46 110
Telefax +46 (0) 410 46 111
www.sarsys.se http://www.sarsys.se

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.