Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-04-12

Sarsys: Omorganisation och ny koncernchef

OMORGANISATION OCH NY KONCERNCHEF

Scandinavian Airport and Road Systems AB (publ)(Sarsys)har förvärvat Tradewind Aero AB vilket har meddelats tidigare. Med anledning av att Sarsys blir moderbolag i den nya koncernen har styrelsen för Bolaget funnit det påkallat att ändra i den befintliga organisationen. Till ny koncernchef har utsetts tidigare styrelseordförande Mikael Ehrman.

Mikael Ehrman har varit tongivande i det omstruktureringsarbete som har genomförts inför och under hela listningsprocessen och känner bolaget väl. Till ny ordförande utsågs Stefan Nordström som varit ledamot i Bolaget sedan september 2016. Tidigare VD i Sarsys Christian Lienau Svensson axlar rollen som vice VD i Sarsys med särskilt fokus på externa PR uppgifter.

Den nya organisationen gäller från och med onsdag den 12 april.

"Ett stort förtroende, som jag ser fram emot med stor entusiasm. Mitt fokus kommer att ligga på tillväxt med bibehållen lönsamhet".

Trelleborg den 12 april 2017

Mikael Ehrman Koncernchef

För mer information kontakta Mikael Ehrman på telefon +46 (0) 708 455182, me@sarsys.se mailto:me@sarsys.se eller Stefan Nordström på telefon +46 (0) 70 560 44 50 alternativt info@sarsys.se mailto:info@sarsys.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sarsys Pressrelease 2017-04-12.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=19956

Denna information är sådan information som Scandinavian Airport and Road Systems AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 12 april kl 08 30.

Scandinavian Airport and Road Systems AB är ett av de ledande bolagen i världen på att utveckla och tillverka utrustning inom flygsäkerhet. Kundsegmenten är luftfartsverk, statliga och privatägda flygplatser, större privata bolag och militären i olika länder. Verksamheten är global och av omsättningen går cirka 90 procent på export. Bolaget är listat på Nordic MTF sedan den 2 mars 2017. Mer information finns på www.sarsys.se http://www.sarsys.se och www.ngm.se http://www.ngm.se

Scandinavian Airport and Road Systems AB
Box 31
Se-231 21 Trelleborg
Sweden
Tel +46 (0) 410 46 110
Telefax +46 (0) 410 46 111
www.sarsys.se http://www.sarsys.se

Författare BEQ

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.