Du är här

2017-09-05

Saxlund: Ny hemsida lanseras

NY HEMSIDA LANSERAS

Saxlund Group AB har lanserat en ny hemsida, www.saxlund.se http://www.saxlund.se . Sidan finns tillgänglig från idag tisdag den 5 september 2017.

Vår uppfattning är att kunder och andra intressenter har haft svårt att förstå vad bolaget står för och det hoppas vi kunna ändra genom att den nya websidan. Den nya websidan är en del i att förtydliga i vårt budskap till marknaden. Målet är att ge begriplig bild av bolaget och att kunder ska ha lättare att hitta fram till oss. Vi är givetvis jättenöjda med resultatet och hoppas att fler kunder känner igen sig och att nya kunder uppskattar sidan, säger Stefan Wallerman VD för Saxlund Group AB.

2017-09-05

För mer information kontakta:
Stefan Wallerman, CEO, tel. 08-580 873 38, 070-306 37 00

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Saxlund Pressrelease 2017-09-05.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21062

Saxlund Group AB, är genom dotterbolagen Saxlund och Hotab en komplett leverantör av hela värdekedjan - teknisk konsultation, anläggningar, service och reservdelar - inom bioenergi och industriell miljövård. Kunderna återfinns bland svenska och europeiska industri- och kraftvärmeföretag. Saxlund Group AB (publ) är listat på NASDAQ OMX First North Premier. Erik Penser Bank är Certified Adviser.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.