Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2021-05-11

Se VD Richard Paxmans deltagande vid Redeyes virituella Medtech Diagnostics event 5 maj

Som bolaget meddelade i aprils nyhetsbrev skulle VD Richard Paxman delta vid ett investerarevent anordnat av Redeye. Videon hittar ni här: https://www.redeye.se/video/event-presentation/811250/paxman-ceo-richard-paxman-presents-at-redeye-theme-medtech-diagnostics-may-5th

Kontakter


Richard Paxman, VD
Tel: +44 7968 020641
E-post: richard@paxmanscalpcooling.com
www.paxman.se

Om oss


PAXMAN’s Scalp Cooling System har utvecklats av familjen Paxman i syfte att minimera risken för håravfall hos patienter som genomgår cellgiftsbehandling. Idén till systemet föddes när fyrabarnsmamman Sue Paxman själv drabbades av håravfall i samband med cellgiftsbehandling. PAXMAN är idag branschledande inom skalpkylningsteknologi och har hittills levererat närmare 3 500 skalpkylningssystem till sjukhus, cancerkliniker och vårdgivare över hela världen. Själva kylhättan tillverkas av återvinningsbar lättviktssilikon som är mjuk, flexibel och bekväm att bära. PAXMAN AB (publ) har sitt huvudkontor i Karlshamn, Sverige, med dotterbolag i Huddersfield, Storbritannien, samt i Houston, Texas i USA.

PAXMANs aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser och nås via info@fnca.se samt 08-528 003 99.

Bifogade filer


Se VD Richard Paxmans deltagande vid Redeyes virituella Medtech Diagnostics event 5 maj

Författare MFN