Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2020-08-14

Seafire AB (publ):s dotterbolag Nordbutikers elmoped får toppbetyg i test

Aftonbladet gör årliga tester med lätta elfordon som elcyklar, elsparkcyklar och elmopeder. Viverra Classic får högsta betyg, 5 av 5 i Aftonbladets test av elmopeder i augusti. Läs testet på www.aftonbladet.se/tester.

"Vi blir lika stolta varje gång våra produkter tilldelas toppbetyg i oberoende produkttester! Det är extra roligt att våra elmopeder står sig bra mot konkurrenterna eftersom det är ett relativt nytt färdmedel som har en ljus framtid. Nu när social distansering eftersträvas är det många som upptäcker fördelarna med micromobility, dels för att slippa trängseln i kollektivtrafiken och dels även för att det ofta sparar tid och pengar. Elmopeden fungerar som ett bra alternativ till elcykeln för de som vill ta sig runt snabbt, bekvämt och tyst utan att behöva trampa." säger Markus Pilebro VD på Nordbutiker.

Nordbutiker är ett ledande e-handelsföretag inom micromobility i Norden med omsättning på över 100 MSEK och en EBITDA marginal på ca 15% under 2019. Nordbutikers produkter har senaste åren varit testvinnare och fått höga betyg och genom senaste testet befäster sig Nordbutiker ytterligare som en ledande aktör på marknaden för lätta elfordon. Nordbutiker driver ett tiotal webbsiter för lätta elfordon som elcyklar på www.evobike.se, elsparkcyklar på www.rull.se, elmopeder på www.elmoped.se och hjälpmedelsfordon på www.blimo.se.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Bennarsten, VD Seafire, johan.bennarsten@seafireab.com,tel. +46 707 495 659

Markus Pilebro, VD Nordbutiker, markus@nordbutiker.se,tel. +46 708 833 550

Kort om Seafire

Seafire är en företagsgrupp inom industri, handel och tjänster som förvärvar och utvecklar småbolag i Sverige. Bolaget etablerades 2016 och fokuserar genom dess förvärvsstrategi på lönsamma, mindre bolag med utvecklingspotential. Seafire har en portfölj med fyra bolag och en omsättning 2019 på över 160 msek. För mer information, besök www.seafireab.com. Bolagets Certified Advisor är Eminova Fondkommission AB, tel 08 684 211 00 och info@eminova.se.

Författare Seafire AB

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.