Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-10-26

SECITS: SECITS tecknar partneravtal med A3

SECITS TECKNAR PARTNERAVTAL MED A3

SECITS Holding AB:s helägda dotterbolag SECITS Sweden AB och A3 (fd T3/Alltele) har ingått ett partneravtal för IoT-baserade säkerhetslösningar levererade genom A3:s bredbandslösningar.

VD på SECITS bedömer att partnerskapet kommer att leda till ökade intäkter redan under 2017 även om det inte finns ett kvantifierbart ordervärde vid avtalsskrivandet.

"Detta är helt klart ett av våra mest betydelsefulla avtal hittills i år då vi ser en väldigt stor affärspotential med att kunna leverera säkerhetslösningar genom bredbandsnätet, som är välutbyggt i Sverige. Vi skall leverera våra säkerhetslösningar genom A3 bredbandsnät där bägge parter främjar försäljning av varandras produkter och tjänster till både konsumentmarknaden och företagsmarknaden", säger Hans Molin, VD på SECITS.

A3 är en ledande svensk börsnoterad telekomoperatör, TV-distributör och Internetleverantör med privatpersoner och företag som kunder.

"Avtalet öppnar upp en helt ny och mycket betydelsefull konsumentmarknad för oss. Det är förstås också ett mycket positivt att A3 dessutom väljer att utveckla sitt erbjudande med våra IoT-baserade tjänster även till sina företagskunder", säger Hans Molin.

Som en del av samarbetet kommer SECITS leverera molnbaserade säkerhetstjänster med tyngdpunkt på kameraövervakning. SECITS egen portfölj kommer samtidigt utökas genom att SECITS förmedlar bredbandstjänster från A3, till nya och befintliga kunder, i kombination med kamerainstallationer.

"A3 är en tuff utmanare på svenska telekommarknaden och satsar, precis som vi, på en stabil och hög tillväxttakt. Vi är mycket glada över partnerskapet som ligger helt i linje med vår strategi", avslutar Hans Molin.

2017-10-26

För ytterligare information:
Hans Molin VD
Tel: 073-049 89 55
E-post: hans.molin@secits.se mailto:hans.molin@secits.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
SECITS Pressrelease 2017-10-26.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21367

Om SECITS
SECITS är ett av Sveriges största nationella kameraövervakningsföretag. Vi erbjuder kameraövervakning, banksäkerhet, processövervakning, egen modern driftshall för säker övervakning samt egen molntjänst.

Informationen i denna rapport är sådan som SECITS Holding AB (publ), 559033-1988 är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 2017-10-26 klockan 09:43 CEST. Bolagets Certified Adviser är Eminova FK.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.