Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2018-10-03

Sensec: Månadsbrev till aktieägare och intressenter september 2018

MÅNADSBREV TILL AKTIEÄGARE OCH INTRESSENTER SEPTEMBER 2018

September är i sin ända. En mycket speciell månad för alla som jobbar på Sensec eftersom vi flyttade in i nya lokaler. Vi har lämnat vår gamla adress Söderbyvägen 10 i Arlandastad och flyttat ca 500 meter österut till Charles Gata 2A i Arlandastad. Känns otroligt inspirerande att flytta efter över 20 år i den gamla fastigheten. Vi hyr in oss i en helt nybyggd lokal om drygt 1 000 kvadratmeter. Huset är helt byggt i trä. Jättevackert. Den 9:e oktober har jag bjudit in till en aktieägarträff i nya huset, hör av er till min Office Manager Madeleine Beauchamp (madeleine.beauchamp@sensec.se mailto:madeleine.beauchamp@sensec.se ) och anmäl intresse. Det kommer att bli fler sådana aktiviteter om intresse finns.

Sensec har fått in nya medarbetare och vi storsatsar inom affärsområdet Milsec. Vi tror starkt på tillväxt inom skyddsfilm, säkerhetsdörrar och påkörningsskydd. Vi hoppas kunna presentera dessa affärer framöver. Dilemmat med pressreleaser är att våra kunder oftast inte vill att vi berättar om de installationer vi gör, av flera skäl. Ett kan vara att kunden inte vill att det ska uppfattas som att det finns en hotbild riktat mot dem och en annan är att kunden vill dölja sin säkerhetsinvestering av taktiska skäl, därav våra ibland otydliga beskrivningar. Vi gör såklart inte detta för att skapa förvirring bland aktieägare utan vi gör det för att vi är måna om våra kundrelationer. Hoppas ni har överseende med detta.

Prognos 2018

Q3 rapport lämnas 8 november.

Förvärv och samarbetsavtal

Sensec tittar ständigt på intressanta företag att förvärva. Vi bearbetar några just nu som jag hoppas kunna berätta mera om när det kommer till avslut.

Vi har startat upp verksamheten i Norge. Sensec har distributionsrätten att sälja Ceias metalldetektorer i Norge. Vi kommer marknadsföra oss via en lokal återförsäljare. Återkommer när alla papper är påskrivna.

Produkter och tjänster

Milsec Pro. Pro står för profilon och är en Säkerhetsfilm som tillverkas i Tyskland. Den är testad i en europanorm som heter EN1627 och vi har filmer som når upp till klass P2A och P3A. Vi har dessutom Säkerhetsfilm som klarar av en viss mån tryckvåg, såkallad bombfilm.

Mil Sec kommer att ha ett antal visningar under hösten och vintern som är öppna för allmänheten. Anmälan sker på mail skalskydd@sensec.se mailto:skalskydd@sensec.se senast 2018-11-01.

Med vänliga hälsningar
Michael Pettersson, VD Sensec

För ytterligare information kontakta vår hemsida www.sensec.se http://www.sensec.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sensec Pressrelease 2018-10-03.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=24239

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med cirka 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av de helägda dotterbolagen Sensec AB, verksamma sedan 1982. Sensec är en helhetsleverantör av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, personlarm och trygghetslarm samt kameraövervakningsutrustning.
Sedan augusti 2017 äger Sensec Holding AB Milsec AB som tillhandahåller säkerhetslösningar främst gällande skalskydd som fönsterfilm, säkerhetsdörrar och påkörningsskydd.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.