Bli medlem
Bli medlem

Du är här

2017-11-06

Sensec: Sensec inleder rekryteringsprocess efter ny CFO

SENSEC INLEDER REKRYTERINGSPROCESS EFTER NY CFO

Carlos Gustafsson har meddelat att han kommer att avsluta sin anställning som CFO i Sensec Holding AB (publ) per 2018-01-31. Carlos kommer att vara kvar i verksamheten fram till dess och utöver sina arbetsuppgifter även vara delaktig i rekryteringen av sin efterträdare.

"Carlos har varit med i Bolaget sedan år 2006 och varit en stor tillgång med sin breda erfarenhet inom ekonomi, redovisning och finansiering samt var ytterst ansvarig för Bolagets notering på NGM i somras. Vi önskar Carlos lycka till i framtiden med sina nya projekt och vi kommer att sakna en mycket omtyckt medarbetare" säger Mats Holmberg, styrelseordförande i Sensec Holding AB (publ)

"Jobbet som CFO i Sensec är krävande och i samband med de förvärv och den kraftiga tillväxt strategi Sensec Holding AB (publ) har valt behövs en CFO på heltid. Jag har varit deltidsanställd i bolaget sedan år 2006 och det är dags att lämna över till en ny heltids kraft. Jag vet vad som behövs och kommer att vara delaktig i rekryteringen. Det här kommer att stärka Bolaget och är nödvändigt för att fullfölja den tillväxt strategi som Bolaget valt" säger Carlos Gustafsson

Arlandastad 2017-11-06

Mats Holmberg
Styrelseordförande Sensec Holding AB

Denna information är sådan information som Sensec Holding AB (Publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 november 2017 kl. 14.00 CET.

För ytterligare information kontakta Carlos Gustafsson, CFO, Sensec Holding AB (Publ), +46722002572 eller besök bolagets hemsida; www.sensec.se http://www.sensec.se

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sensec Pressrelease 2017-11-06.pdf - http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=21466

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med cirka 4 750 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av de helägda dotterbolagen Sensec AB, verksamma sedan 1982 och Sensec Personlig Säkerhet AB, vars verksamhet startade 2016. Sensec är en helhetsleverantör av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, personlarm och trygghetslarm samt kameraövervakningsutrustning.

Författare beQuoted

Tala om vad ni tycker

Tala om vad ni tycker

Ni är just nu inne på en betaversion av nya aktiespararna. Lämna gärna feedback på vad ni tycker i formuläret nedan.